Fokker Dr.I
Fokker Dr.I
S dodaným sebevědomím z předchozího příspěvku (díky vám) představuji
další kousek. Je to Fokker Dr.I 1/72 firmy Eduard postavený ze vstupenkáče.
Žádné plechy, prostě jen tak. Výpletů je poskrovnu ale stačí. Tohle éro mi učarovalo,
myslím že nejméně deset kousků, které bych rád postavil a pořád to bude málo.
Toto pilotoval Leutnant Walter Göttsch, Jasta 19 s 20 vítězstvími.
další kousek. Je to Fokker Dr.I 1/72 firmy Eduard postavený ze vstupenkáče.
Žádné plechy, prostě jen tak. Výpletů je poskrovnu ale stačí. Tohle éro mi učarovalo,
myslím že nejméně deset kousků, které bych rád postavil a pořád to bude málo.
Toto pilotoval Leutnant Walter Göttsch, Jasta 19 s 20 vítězstvími.
Re: Fokker Dr.I
Krása. Ten se moc povedl. Stíraná kamo na jedničku
Fokříků taky plánuju ješte asi pět, tak se do nich někdy pustíme spolu
Fokříků taky plánuju ješte asi pět, tak se do nich někdy pustíme spolu
Další Fokker ke shlédnutí, pilot Agust Raben,jasta 18. Jen jsem nenašel zmínku zda dosáhl nějakého vítězství. Tak pokud máte někdo info, budu rád. Model je Eduardí 1/72. 
Znovu krásnej kousek! August Raben dosáhl 4 vítězství 
Děkuji, už jsem ho tam našel. Lépe se hledalo jen pod čtyřkou. Nějak jsem to přehlédl.
Co tvá velká válka, jak se rozrůstá?
No mám rozestavěny 3 Albatrosy D V. 1/72 (Heinrich Kroll, Josef Veltjens a Max ritter von Muller) a 1 Albatros D III. 1/72 (Kurt Wusthoff). Ale už pomalu půl roku jsem na to nešáh. Není jaksi čas ani chuť 
Parádní kousek. I ten stíraný nad tím (nějak mi unikl) je povedený. Už dlouho sbírám síly na Dual Combo, ale zatím se vždy našlo něco jiného 
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Smekám před každým, kdo zvládá více než jedno křídlo, natož v téhle velikosti.-)
Moc pěkné to je.
Moc pěkné to je.
Ahoj, mrzí mne že jsi ztratil chuť. Osobně bych stavěl až bych brečel a těch plánů ale bohužel ten čas. Někdy mám až abstinenční příznakydiamond píše:No mám rozestavěny 3 Albatrosy D V. 1/72 (Heinrich Kroll, Josef Veltjens a Max ritter von Muller) a 1 Albatros D III. 1/72 (Kurt Wusthoff). Ale už pomalu půl roku jsem na to nešáh. Není jaksi čas ani chuť
-
Jan Pavlik
Paráda...už to sekáš, krásná sbírka už se to začíná rozrůstat.
No u mě jsou tyhle modelářský pauzy a krize normální. Moc jinejch zájmů, koníčků a málo času. Je ale pravda, že tahle je podezřele dlouháTeutonic píše:Ahoj, mrzí mne že jsi ztratil chuť. Osobně bych stavěl až bych brečel a těch plánů ale bohužel ten čas. Někdy mám až abstinenční příznakydiamond píše:No mám rozestavěny 3 Albatrosy D V. 1/72 (Heinrich Kroll, Josef Veltjens a Max ritter von Muller) a 1 Albatros D III. 1/72 (Kurt Wusthoff). Ale už pomalu půl roku jsem na to nešáh. Není jaksi čas ani chuťDr.I už mám 6 ale nemám čas to ani nafotit. Udělat podložky už vůbec ne, takže fotím na jedné univerzální
Dr. I 1/72 mám dvě postavený a 5 nepostavenejch a 2 nepostavený čtvrtky. Až se prokoušu Albatrosama, vrhnu se na Fokkříky
Děkuji za podporu, zkusil jsem nafotit mého prvňáka. Šetřete kritikou,
neboť už je opravdu letitý. V té době ještě nebyly směrácké dekály, proto jsem jako u většiny kousků improvizoval. Jednou se k němu vrátím a jistě dojde i na čertíka. Zatím zaujímá čestné místo: Josef Jakobs, 48 vítězství, jasta 7. Zase Edík 72. Tenkrát asi nejjednodušší možnost zbarvení, neb barona měl kažbý 
Zdravím kolegové modeláři, další nově nafocený. Byl už na modelforu ale dám ho také sem. Bylo napsáno že je příliš tmavý, a asi měli pravdu
u mne co kus to originál. Tak jdeme na to, Oblt. Robert von Greim, jasta 34, dosaženo 28 vítězství. Model - jak jinak než Eduard měř. 1/72. Takže žádná změna. 
-
Jan Pavlik
No hned je to lepší...budeš na Telnici?
Ahoj Honzo, doufám že Telnici stihnu, jen nevím zdali sebou něco povezu