Tak, protože s Čajkou už finišuji, je načase založit další stavbu. Tentokrát to bude něco z jiného soudku a pokusím se o Starfightera od Kineticu. V krabici vypadá model hezky, plast je tvrdší, přirovnal bych ho k Hasegawě. Dekály Cartograf v krabici. Přikoupil jsem masky a Look od Eduardu.
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Dnešní posun. Sada Look od Eduardu má 100% výtěžnost a za mě maximální spokojenost. Osobně se mi výsledek líbí. Takže dneska kokpit , tryska a slepení trupu.
Pěkné
Myslím, že pro takové domácí lepení LooK a masky bohatě stačí
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Malý postup během týden. Trup a kokpit jsou v kupě, přidána VOP a sacáky. Jsem příjemně překvapen, zatím vše pasuje OK, když si vezmu, kolik negativního jsem na stavebnice Kinetiku zaznamenal.
Snad se o víkendu dostanu k dalšímu pokroku.
Tak mi to nedalo a ještě jsem k tomu dneska na chvíli sednul. Raketa dostala křídla a jen tak na sucho ( pro představu ) na konce křídel i nádrže. No a jak jsem tak u toho seděl, tak jsem starfa hodil do prvního surfu