Fw 190 F-8 Eduard 1/48 weekend - dvojboj Speedy a Pojistovak
Re: Fw 190 F-8 Eduard 1/48 weekend - dvojboj Speedy a Pojist
Mě určitě nebrzdíš. Mě se totiž přestal ten můj FW líbit a tak jsem ho odložil do krabice. Prostě to je udělaný jako by to dělal někdo jinej a nepozdává se mi to. Asi už ho nedodělám.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha.. a co budeš dělat dalšího?
Tak mu nalep podvozek, já ho ubytuji vedle dalších tvých derivátůSpeedy píše:Mě určitě nebrzdíš. Mě se totiž přestal ten můj FW líbit a tak jsem ho odložil do krabice. Prostě to je udělaný jako by to dělal někdo jinej a nepozdává se mi to. Asi už ho nedodělám.
No zkusím to nějak dolepit a můžeš si to vzít.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jen vytahuju na světlo boží, vytáhl jsem krabičku a koukám kde jsem se zasekl a jak pokračovat.)
Je třeba dodělávat resty.
Je třeba dodělávat resty.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Více jak rok? Ostuda.
Vzal jsem to jako jeden z nedodělaných modelů na hory. Už dlouho jsem se do toho chtěl pustit, ale odradilo mne vždycky nýtování.
Bez něj jsem to nechtěl a do něj jsem se bál pustil.
Ale teď už jsem to nevydržel, vzal jediný /mizerný/ výkres a objezdil to kolečkem.
Protože na tom výkresu nebylo moc vidět, je to takové napůl reál a napůl můj výmysl.
Dolepeny závěsníky plus nějaké opravy, až budu zase chvíli sám tak to přefouknu znova.
Docela jsem si naběhl, eduard dělá křidélka k bombám pouze v plechu, takže v téhle stavebnici nejsou. Takže podvěšeno nakonec nebude.
Vzal jsem to jako jeden z nedodělaných modelů na hory. Už dlouho jsem se do toho chtěl pustit, ale odradilo mne vždycky nýtování.
Bez něj jsem to nechtěl a do něj jsem se bál pustil.
Ale teď už jsem to nevydržel, vzal jediný /mizerný/ výkres a objezdil to kolečkem.
Protože na tom výkresu nebylo moc vidět, je to takové napůl reál a napůl můj výmysl.
Dolepeny závěsníky plus nějaké opravy, až budu zase chvíli sám tak to přefouknu znova.
Docela jsem si naběhl, eduard dělá křidélka k bombám pouze v plechu, takže v téhle stavebnici nejsou. Takže podvěšeno nakonec nebude.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Malý postup: donýtovany a dolepeny VOP (původně jsem je chtěl stříkat bokem ale rozmyslel jsem si to.), zamaskována kabinka zevnitř i zvenku, zevnitř fouklá interiérovkou.
Až bude ready Hellcat tak fouknu surf a hurá na kamo.
BTW: zázraky se dějí, ani na Hellcatovi ani tady jsem ještě neulomil anténu na SOP:-))
Dvě kontaktní foto:
Až bude ready Hellcat tak fouknu surf a hurá na kamo.
BTW: zázraky se dějí, ani na Hellcatovi ani tady jsem ještě neulomil anténu na SOP:-))
Dvě kontaktní foto:
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neodolal jsem:-)
Kdyz budu chtit nekde skrabnout mam podklad:-))
Kdyz budu chtit nekde skrabnout mam podklad:-))
To je alclad?
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to je blbě nastříkaná Gunze C008 rovnou na surf
Dal jsem si záležet akorát na těch panelech co zůstanou (dole křídlo), tohle je jen tak fouknuto narychlo))
Dal jsem si záležet akorát na těch panelech co zůstanou (dole křídlo), tohle je jen tak fouknuto narychlo))
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak, nejdříve ta veselejší stavba.
Stříknuty žlutý pruh na čumáku, plátno na VOP, zamaskováno a šup tam modrou - Gunze C117 dle návodu.
Zítra bude pravděpodobně modelářské volno, v pondělí bych chtěl rozbít tu modrou a pak se uvidí.
Stříknuty žlutý pruh na čumáku, plátno na VOP, zamaskováno a šup tam modrou - Gunze C117 dle návodu.
Zítra bude pravděpodobně modelářské volno, v pondělí bych chtěl rozbít tu modrou a pak se uvidí.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vytáhl jsem po půlroce novou pistol a moc mi do ruky nesedla.
Není vůbec čitelná.
V průběhu další práce to bude ještě upravováno.
Není vůbec čitelná.
V průběhu další práce to bude ještě upravováno.
Na nesednutou pistoli to vypadá dost dobře. Co je to za kvér?
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fendga BD203,
Má jedinou výhodu oproti původní mé BD130, a tou je vyšroubovatelná "hlava" s tryskou, lépe se pak čistí prostor mezi kalíškem a tryskou.
Regulace vzduchu na pistoli, skrz kterou jsem ji kdysi bral mně spíše prudí
A asi je i o kousek větší, měl jsem po chvilce křeč v ruce.
Moje resume z ní je, že jsem ji neměl kupovat a uložit prachy na pozdější kup lepší pistole jiné firmy. Oproti původní pistoli posun miniální, vlastně nulový.
Má jedinou výhodu oproti původní mé BD130, a tou je vyšroubovatelná "hlava" s tryskou, lépe se pak čistí prostor mezi kalíškem a tryskou.
Regulace vzduchu na pistoli, skrz kterou jsem ji kdysi bral mně spíše prudí
A asi je i o kousek větší, měl jsem po chvilce křeč v ruce.
Moje resume z ní je, že jsem ji neměl kupovat a uložit prachy na pozdější kup lepší pistole jiné firmy. Oproti původní pistoli posun miniální, vlastně nulový.
- ondrasadek
Já se jí klidně zhostím:D