Lesný Ladislav píše: ↑09 led 2023, 17:55
Mohu předpokládat, že "Francouzské nebe" se vztahuje i na francouskou Indočínu?
Indočína, Afrika, Evropa, Asie, všechno je povolený.
Kubouš píše: ↑09 led 2023, 18:54
Jelikož ses beztak inspiroval těma frantíkama u mě, tak cizí NEBRAT. Konstrukce made in frantík, i ty úchylný.
Konstrukce nemusí být frantík, ale pak je podmínka francouzské znaky.
Sakra chlape, místo lepení už půl hodiny přemýšlím, zda francouzské Hurikány dát do "Francouzského nebe" nebo do "Hawker" ...
Samozdřejmě do Francouzského nebe.
Naposledy upravil(a) ujík dne 09 led 2023, 20:37, celkem upraveno 2 x.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Sakra chlape, místo lepení už půl hodiny přemýšlím, zda francouzské Hurikány dát do "Francouzského nebe" nebo do "Hawker" ...
Dávej to souběžně do obou, ať se chlapci pak neperou.
Po zběžném shlédnutí kitníku jsem zatím objevil spoustu Nieuportů ve čtvrtce a dvaatřicetině, čtvrtkovou MS.406 a Mirage a dvaatřicetinového Cauldrona (nechcete ho někdo? )
Takže s koncem v nedohlednu se časem určitě s něčím přidám - ale momentálně mají prioritu závodníci
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
To je mi zajímavá skupinovka, co že tě napadlo Zdeno zrovna tohle? Pár dní zpátky jsem dokončil lednovou kočku (2022) takže bych mohl teoreticky po uklizení stolu začít něco francouzského. Máme chutí na výběr, né že né. A když teda ten časový limit není nijak nastaven, mohl bych to i včas dokončit. No pouvažuji o tom...