Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Na stole: Fw-190A-8 nebo 9 1/48 Eda
Re: Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Já mám dycky pech. Když jsem koupil dualcombo na Efka, tak jsem měl výlisky mastné, zalité výstřelné kanály a navrch jeden rámeček zkroucený do vrtule.
. Takže tohle je ještě dobrý.
A to zas jo. 
Tak to vždycky vyfoť a pošli fotky na reklamaci. Tohle u Eduardů funguje naprosto perfektně. Několikrát mám odzkoušené.
Přece nebudu reklamovat takové "drobnosti" . Kdyby bylo něco vylomený, nebo nedolitý, to je jiná věc. Tohle zamrzí, ale svět na tom nestojí. Teď jen doufám, až vyzvednu a rozbalím gustavy, že budu mít v pořádku bouličky za kabinou.
Díky, ten vrchní je hezčí a taky nemá stammkennzeichen, takže asi drobná korekce plánu.
No na tom motoru docela díra, asi to nebude jen otřep. Dejte si na to pozor při kontrole výlisků. Ale stejně tam jsou nýty zralé na dopíchání, forma je jednodílná. Zatmelit to půjde v pohodě. Vzadu jsem amputoval ten jistící kolíček dole na směrovce, takže celý kýl s sopicí tam krásně půjde po slepení polovin trupu. Je tam malinký schůdek, počítám, že po svaření to bude tip ťop.
- Olda Homola
Ale to není aféra, nicméně pokud výrobce machruje a pak vyplodí toto, se nelze divit.
Je ale fakt, že Befko je vejš
Jendo, ten schůdek je tam schválně, má znázorňovat přeplátování.
Je ale fakt, že Befko je vejš
Jendo, ten schůdek je tam schválně, má znázorňovat přeplátování.
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Oldo, já jsem ten poslední, který by měl potřebu Eduardu pochlebovat. Ale tady fakt děláte z komára velblouda.
- Olda Homola
Bzzzzzzzzziiiiiiiik 
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Tak trup v kupě, spára na motoru uvidíme po přebroušení, ale docela si to sedlo. Kormidla super, přesně jak píše Olda, přeplátování. Jo, befko je o fous lepší. Ale je to super. Zdendo, rozhodně nedělám aféru, jednoznačně je to špička, ale stodevítkama nasadili laťku tak vysoko, že ji těžko překonají. Pak na tom člověk prostě vidí každou mušku.
- Olda Homola
pěkné to máš!
Já se těším na Armu a srovnání provedení těchto dvou Déček....
Jen mi napadá Jendo, proč zrovna němec? Krásných původních camo jsou přeci mraky....
Já se těším na Armu a srovnání provedení těchto dvou Déček....
Jen mi napadá Jendo, proč zrovna němec? Krásných původních camo jsou přeci mraky....
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1