Martin B-10(Model 139 WH-2) 1/72 Frrom ***HOTOVO***
- David Hényk
Re: Martin B-10 Export WH-2/ WAA 1/72 Azur
No tak to už pak tuplem nechápu v čem by měl být problém to poslat.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Filip je u SH na černé listině 
Při jednání se SH musí používat "bílé koně" 
Po třech stránkách mého breku nad plánkem a že je svět na mě zlý jsem se konečně dostal ke stavbě. Zatím je to klasický shortrun. Díly jsou, ale odstříknuté čistě. Jelikož se jedná o předválečnou výrobu tak by měl být interiér v barvě Alluminium s drobnými prvky Bronze green(nebo Dull Dark green). Barvit budu kvůli složitosti a okýnkům ještě před slepením trupu.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Re: Martin B-10(Model 139 WH-2) 1/72 Frrom
Tak kokpit je hotov. Nalepím okýnka a slepím trupy. Ty budíky na palubku v obtisku chválím. Nebude to sice moc vidět, ale nemusím se s tím malovat.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně jsi to zas rozjel 
- David Koktavý
- David Hényk
Práce pokračuje pomalým tempem dle nálady. Samozřejmě těsně před focení jsem si chtěl dát tablet do nabíječky a převrátil se mi na zamaskované kabinky a chvilku jsem se bál to zvednout. Naštěstí jenom ta největší praskla asi do půlky, takže #NeverLucky
Každopádně jsem to opatrně zakápnul lepidlem a uvidíme. Zbytek by měl být letmo snad bez praskliny. Předpokládám, že když SH nebylo schopný mi dodat plánek, tak zkoušet reklamovat kabinku nemá asi moc cenu.
Trup celkem dobře vymyšlený, ale bylo potřeba to vteřinákem prolít a zatmelit dohladka. Okénka jsem trochu pasoval, ale nic hrozného. Kabinky pasují na zkoušku dobře(teda před katastrofou)
Každopádně jsem to opatrně zakápnul lepidlem a uvidíme. Zbytek by měl být letmo snad bez praskliny. Předpokládám, že když SH nebylo schopný mi dodat plánek, tak zkoušet reklamovat kabinku nemá asi moc cenu.
Trup celkem dobře vymyšlený, ale bylo potřeba to vteřinákem prolít a zatmelit dohladka. Okénka jsem trochu pasoval, ale nic hrozného. Kabinky pasují na zkoušku dobře(teda před katastrofou)
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně si s tím hraješ.
No jo to je hned. Musíš si nabíjecí stanici přemístit mimo modelářský koutek
No jo to je hned. Musíš si nabíjecí stanici přemístit mimo modelářský koutek
Za optáni na odkup čirých dílu nic nedáš. 
Já na ně už seru. Nebudu se doprošovat.
- David Koktavý
Přesně tak.
Holt smůla daná špatným rozmístěním věcí. Já po pár takových zkušenostech mám rozmístěno tak, aby se to nestávalo. Ale to riziko je vždycky no...
Holt smůla daná špatným rozmístěním věcí. Já po pár takových zkušenostech mám rozmístěno tak, aby se to nestávalo. Ale to riziko je vždycky no...
- Olda Homola
jo tak to nasere..
Ale přeci jen se to dá pořešit zvýšenou úklidovou kázní, narozdíl od rozkousaných dekálů
Ale přeci jen se to dá pořešit zvýšenou úklidovou kázní, narozdíl od rozkousaných dekálů
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
Jestli ten model nebude uhranutý, nebo tak něco. Fildo, nezkoušel jsi obětovat černého kohouta?