Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
S Hurikány si dám ještě něco malého, pěkného, co všichni známe, někteří určitě mají doma (já ne) a co mne snad ničím nepřekvapí - LeO C.30 1:35 Miniart, Frantík námořník.
A protože jsem to v první větě zakřiknul, dovolím si požádat o Vaše názory - návod Miniart uvádí interiér v barvě klasické britské šedozelené interiérovce. Frantíci si 40 kousků ale vyráběli v licenci a tak se mi použití britské barvy nezdá. Návod Azur 1:72 uvádí pouze slovně světlá šedomodrá.
Fotku na frantíky nemám, pouze na anglány z muzeí, kde mají někdy celý kopit šedozelený nebo kovová trubková konstrukce šedozelená a potah trupu červené lakované plátno. Při jedné stavbě na netu maník kokpit nabarvil US přechodovou modrou...
A vrchní plochy. Návod Miniart odstín RAF Azure Blue C370. Pátral jsem na netu po nějakém předpisu, příp. odvozuji z návodů. Např. Potez 25 1:72 SH námořník má vrchní plochy Dark Blue Grey C338, V-156F námořník SH 1:48 má Blue Grey C337.
Předem díky!
Milí nehrající trénere (Ujíku)
Tak se konečně hlásím : Spad 510, 1/72, Special Hobby , kamufláž bude určena s určitostí tomu platnou v době nadcházející
P.S. To měkké i ve slově Milí má význam ve smyslu, že jsi měkkej, že jsi se s něčím ještě nepřidal
Arest píše: ↑16 úno 2023, 13:51
Zdendo, přidávám se k drzejm. Ty mě "péruješ", že nedokončuju, tak já tebe budu "pérovat", že ani nezačínáš
To Zdenda pro jistotu, aby jsi ho nemohl pérovat, že nedokončuje a že takových kousků v kitníku mááááá
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl