2X 1/72, P-51D Mustang, Eduard
-
Michal Vyparina
Re: 2X 1/72, P-51D Mustang, Eduard
Beetlejuice znáte?
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Jo, dvě dávky. 
Já bych v tomhle případě nešetřil..
- Olda Homola
Nebuďte zlí, chlapci.
Buďme rádi, že jsme tzv. "za bukem" a mimo Thudovu pozornost.

Buďme rádi, že jsme tzv. "za bukem" a mimo Thudovu pozornost.
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Já stejně furt nevím, co všechny na něm tak dráždí? Lidí, co chytře kecaj a skutek utek po světě běhá. 
- Olda Homola
on je "chytře kecat" a chytře kecat.
A když takovýhle tele "moudře" radí, jak modelařit, tak se nedivím že kdekomu bouchnou saze...
A když takovýhle tele "moudře" radí, jak modelařit, tak se nedivím že kdekomu bouchnou saze...
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Ale já na něj nejsem zlý... dyť mu i přeji.. viz mé doporučeni aby se na něm s dávkami nešetřilo.
Řekl bych že kombinace moudra doprovazeného imbecilismem... napřiklad.. doporučili mu, aby si na danou partii našel něco přes gugl, a on ti odpoví, že má radší papír a proto chce knihu a přítom tu pozici nedokáže vyčíst ani z návodu co je udělanej vyloženě pro méně chápavé a jeho rady, které vyčetl, aniž by je vůbec vyzkoušel. Další část vytáči to, že mu nabidli pomocnou ruku a zdarma ( kdo z nás by po tom neskočil jak pes po buřtu, mít lece zdarma s někým zkušeným a naučit se něco nového?) a on z toho uděla takový manévry proč to nejde, nemůže a podobně...
Pro mě osobně, už je to jen komická vložka na pobavení, ale jak se říká všeho moc škodí.
Řekl bych že kombinace moudra doprovazeného imbecilismem... napřiklad.. doporučili mu, aby si na danou partii našel něco přes gugl, a on ti odpoví, že má radší papír a proto chce knihu a přítom tu pozici nedokáže vyčíst ani z návodu co je udělanej vyloženě pro méně chápavé a jeho rady, které vyčetl, aniž by je vůbec vyzkoušel. Další část vytáči to, že mu nabidli pomocnou ruku a zdarma ( kdo z nás by po tom neskočil jak pes po buřtu, mít lece zdarma s někým zkušeným a naučit se něco nového?) a on z toho uděla takový manévry proč to nejde, nemůže a podobně...
Pro mě osobně, už je to jen komická vložka na pobavení, ale jak se říká všeho moc škodí.
Na zkoušku jsem zavřel jeden kokpit na sucho.. a zjistil, že palubku s nožním řízením pak už do něj dle návodu nenarvu. Jinak uprostřed mi něco pruží, ale troškou násili to poddá...
Eda je detailnější a hlubší, ale Tamka zase tolik neztrácí.
Neztrácí a je jednodušší na sestavení.
Můžeš mi prosím tě prozradit co na ty šachtě v tamiyi sestavuješ? Bo aspoň ta moje má tu šachtu součásti křídla..
Libor asi myslí celkově.