Su-27 alias J-11b Trumpeter 1/72
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Su-27 alias J-11b Trumpeter 1/72
Jsem zvědavý na tu zbroušenou kabinku))
Tak fotecka pouhá pro porovnání snad to půjde poznat ten rozdíl.
Nemáte někdo prosím foto na brzdící stít a na vnitřek brzdícího štítu,já mám doma spoustu fotek ale tuto ne a najít se mi taky nedaří.Nechce se mi to obšlehávat z jiné stavebnice,nevím jak to mají přesné . Děkuji
Máš to hezky rozdělané 
Dneska jsem lehce poupravil přední šachtu,není to uplně podle mých představ ale lepší než prázdná šachta.
Tak jenom pár nekvalitních kontaktních fotek postupu.Foták není tak jenom mobilem,stojí to za prd ale je vidě,že se něco děje.Taky je vidět pro jakou kamo jsem se na konec rozhodl.Pokud má někdo foto tohoto stroje tak bych si prosil,ja jsem toho na tuto konkrétní mašinu moc nenašel,takže se nejspíš budu držet eduardího návodu,jak přesný je to nevím.
Pěkněěěě, mám ho taky ale spárku, a budeš dělat něco s těma divnýma propadlinama nebo co to je u kořenů křídel??
Mám žízeň jako pouštní sysel.
No to tam je od vyrobce,ale jeste mrknu na fotky a kdyz tak to poladim. Nechces se pridat,ja to mam stejne na dlouho tak me dozenes.
pridal bych se....jenze ted mam na stole Eduardi F-16 a na ni potrebuju vsechny sily
a za dalsi, nemam na suchara vubec nic, musim na neho zajet koupit barvy a uvazoval sem taky o odlevanem interieru
Tak děkuji Pepému za upozornění na propadliny nebo spíš reliéf,který tam nená být.Snad se mi to podařilo odstranit a nic přitom nepokazit. Jinak barvy jsem taky řešil a ja používám agamy a ty mají přímo na suchary kamuflažní barvy na starší verzi i na novou ale objednávku jsem zmastil ,chci přejít na vodové,přece jenom synt.v bytě pěkně smrdí ale na suchara jsem bohužel objednal syntetické. Tak teď už jenom začistit nalepit nezbytnou droboť a sufr a pak se uvidí,asi nějaké opravy a snad barva během .....
Syntetiky smrdí, vodovky jsou děsný (modré vršky), aspoň ty, který mám. Jestli Agamy, tak jedině lihové - s červeným vrškem, ty jsou parádní!
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
A co takhle AKANY ?? máte s nima někdo zkušenosti?? Mají sady barev přímo určené na sedumadvácu
http://obchod.valka.cz/product_info.php ... ssia-SU-27" target="_blank"
http://obchod.valka.cz/product_info.php ... ssia-SU-27" target="_blank"
Pri vodnych farbach Vam nestaci kombinacia Tamiya a Gunze?
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
Na akany si přečti tady. http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=54040" target="_blank" target="_blank