Suomi jedou na koledu
-
Michal Vyparina
Re: Suomi jedou na koledu
Hezký jedeš
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Pěkný. To smetí tam bylo, nebo je to jen pro pocit, ať to není holé?
Jj bylo.. ja jen neřešil jeho tvár a pod. takže sem to dal pro pocit ať to není holé..
Takže skoro na konci hrubé stavby. Do křídel dány jehly místo kulometů, ostatně ty plastové výstupky se stejně obrousily při opracování. Na cowlingu vyvrtány výfuky, samotný cowling k trupu úplně nedosedl, tak ještě probíhá nějaké tmelení a dolepování. S kokpitem se gawa neprděla, ani já se s tím tedy neseru. Barvu vnitřku i šachet jedu dle návodu, fotky jsem viděl, neberu na zřetel. To by mě z toho dřív jeblo a slepil bych prd, než trávit nervózní minuty nad hromadou papírů a uměle vybarvovaných fotek. I když ta vrtule kde se každý lupínek lepí extra je taky žraso, snad to nebudu mít úplně šejdrem.
Beep! Beep!
A nějaký trubky do šachet..kdyby náhodou někoho napadlo mi tam čumět.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně jedete kluci 
Na velikonočním Prostějově bude finský skupinový stůl? Oficiálně jsem nic nezaznamenal...
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
Nebude. Je to jen prostě naše malá skupinovka a chceme to stihnout do Prostějova.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Dobře ty 
Propozice.. : 6 strana: 9. ročník memoriálu Jaroslava Bednaříka, s tím že se ocení jeden vybraný model s finskými znaky napřič kategoriemi a měřítky..