Zásoby modelov
-
Palo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zásoby modelov
Vidieť, že psík sa rád fotí, to naša bradačica by neobsedela.
S tou úpadkovosťou to nebude také horúce. Moje úpadkové sklady už mam tak distribuované, že sa ani nedajú nafotiť 
Pavol Vilinský
http://www.lietadielka.blogspot.com" target="_blank
http://www.lietadielka.blogspot.com" target="_blank
-
skipper262
Posledne som sa odmenil za napisanie diplomovej prace
Odoslané z HTC Sensation cez Tapatalk 2
Tak tady je můj pidi kitník (plus ještě 3 modely na kterých po chvilkách pracuju). Ale mím tempem stavění mi to ještě na pár let vydrží 
Na stole: Boeing 737-800 (1/144), Junkers Ju-52 (1/144)
Boj s temelíny: Airbus A320 (1/144), Jak-3 (1/48),Sukhoi Superjet 100 (1/144)
Honza "Rainbow"
Honza "Rainbow"
-
skipper262
Zasa co to pribudlo
Odoslané z HTC Sensation cez Tapatalk 2
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Krasavec, naprosto dostačující. Já i když prodávám, tak mi furt modely vyčuhují z každého kouta.-(hrainbow píše:Tak tady je můj pidi kitník (plus ještě 3 modely na kterých po chvilkách pracuju). Ale mím tempem stavění mi to ještě na pár let vydrží
Zase troška
Tise zavidim... Ja nemam cas na lepeni a tak uz asi snad deset let jsem vice mene jen sberatel.... Jsem uzce spjat s firmou Az tak jejich plastiky mam az na velmi male vyjimky komplet.. Hodne dvakrat. A ostatni vyrobce uz neco ani nevim ze mam a jak to nekde vidim tak kupuju... Takze neco mam vic jak dvkrat.. Mam uchyku, ze jak neco nemam dvakrat tak to nestavim aby mi to pak nechybelo... takze jeden z poslednich prirustku je He-219 1/32 od revellu a uz spekuluju jak domu propasovat druhyho... Stejne je to se spitem 1/24... Dalsi moje uchylka je Vaku... minuly tyden se zacatkem skolniho roku jsem od Petra Muzikanta (za coz mu dluzim jeste jednou velky dik) dotaknul krabici vaku modelu 1/48.. Prevazne bombardery japonsko a anglie. Stirling, Halifax atd... To bylo doma radosti.. MPM vaku mam temer komplet a neco i dvakrat. Do217 snad petkrat v ruznych verzich.. Eduardi ctvrtky hlavne Fw190 mam taky pekne naskladany. Jejich Airacober mam 8... Ani to nemuzu vyfotit i kdyz to mam v jedny maly mistnosti. Mam to trema radama. Stehovani z dnesniho detskehopokoje do podkrovni mistnosti trvalo pul dne a to jsem jen podaval nahoru a nahore rovnali.. To se to ukazalo v plne nahote co tam vsechno je a nemluvila se mnou dva dny doma ani klika od dveri.. snad jen pes.. tomu je vsechno jedno.. Do vitriny se mi nastehoval syn a udelal si tam vystavku anglicaku tak tech mych par modelu co se dam jeste drzi zuby nehty asi za par dni poputuje do krabice a na pudu aby nedosli uhone.. Ale odtamtud je az vyndaji nejspis archeologove.. Diky dvema detem a uchylkou na sledovani televize nemam moc casu na staveni.. tak ze jen kocham prohlizenim modelu prineseneho do loznice a pak zase vyexporotvaneho zpet. Jen jednu posledni radu na zaver.. az si budete nekdo delat pracovnu na pude, tak si vyberte tu pulku pod kterou nejsou detske pokoje jak ja... 
Jo a jeste tresinka na zaver.. zbiram kde co a muj provni mobil mi bylo lito prodat a pak i druhej atd.. porad jsem lidem tvrdil ze jich je cca 50-60... kupoval jsem na aukru veci co mi chybely a libily se mi. No a cca pred mesicem jsem si rekl ze se podivam co tam vlastne vsechno mam. Zena a deti byly pryc a ja se dopocital celkem cca 120-ti mobilu... To uz bylo moc... Tak uz je tretina z domu.. Takze bacha na to zbirani...
Jo a jeste tresinka na zaver.. zbiram kde co a muj provni mobil mi bylo lito prodat a pak i druhej atd.. porad jsem lidem tvrdil ze jich je cca 50-60... kupoval jsem na aukru veci co mi chybely a libily se mi. No a cca pred mesicem jsem si rekl ze se podivam co tam vlastne vsechno mam. Zena a deti byly pryc a ja se dopocital celkem cca 120-ti mobilu... To uz bylo moc... Tak uz je tretina z domu.. Takze bacha na to zbirani...
Začíná se mi to pomalu vymykat z rukou
88 až 94 kusanec...
88 až 94 kusanec...
Dnes jsem uklízel ve skříni tak jsem svůj kitník vyfotil. Musím říct, že se od posledního focení nějak moc rozrostl 
Na stole: Boeing 737-800 (1/144), Junkers Ju-52 (1/144)
Honza "Rainbow"
Honza "Rainbow"
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já už svůj ani nefotím, 2/3 jsem prodal a stejně toho mám nějak moc.
Já se chystám udělat si seznam
Teď mi přibyl Bunny Fighter - member edition a to je paráda! Jak mi čtvrtky moc nesedí (ta stodevítka furt čeká...), tak tohle vypadá dost dobře a těším se na tu srandu s travní kamufláží.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
docela dobrej "manazer" kitniku je na http://www.scalemates.com" target="_blank