Savoia Sparviero, 1:50 Smer
-
martinsticky
Re: Savoia Sparviero, 1:50 Smer
wau dlouho jsem tu nebyl a je z toho tohle
parádní práce 
mám tolik temelínů že už nevím kdy je dostavím a jestli je vůbec postavím protože modelářský život je krátký
-
Petr Ladman
Teda, udělat z něčeho takového, jako je stavebnice od Směru(i když přejatá) něco takového ,co se rýsuje tobě, tak to klobouk dolů,fakt!!
difuzni prechod mezi sedivou nabezkou a maskovanim jsem opravil na nedifuzni (hadem z tack-itu). Chtel jsem zkusit sisovani teckovanim, ale bud jsem levej nebo to delam blbe, pripadne kombinace obojiho. Vysledek se mi nelibil. Nakonec jsem to neprehanel a trochu jsem to poladil pigmentem a tamiya smoke barvou. Tak jeste dodelam antenu, pitotky a lahky gulomet a holka muze jit do sveta. Nejak se mi ji nechce pustit 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty kráso do je paráda!
Mazec!!!
Tohle vysochat ze starýho Směru...
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TAkhle krásný nástřik by byl mazec na čemkoliv.-))
-
martinsticky
To karl ...parádní sparviero
opravdu postavit takovýhle model z tak letité stavebnice chce dávku šílenství a šikovnosti 
mám tolik temelínů že už nevím kdy je dostavím a jestli je vůbec postavím protože modelářský život je krátký
Hotovo. fotky v galerce.
Z kulometu ze stavebnice jsem pouzil jen telo, zbytek je jehla a ruzny kousky plisku.
Z kulometu ze stavebnice jsem pouzil jen telo, zbytek je jehla a ruzny kousky plisku.