Wildcat Mk.VI, Arma Hobby, 1/72-HOTOVO
Wildcat Mk.VI, Arma Hobby, 1/72-HOTOVO
Především vám přeji všechno nejlepší v novém roce 2022, buďte všichni šťastní, zdraví a spokojení.
Dnes jsem se zaregistroval zde na foru, abych se zúčastnil skupinovky "Leden s divokou kočkou" a pokusil se tak navázat na kdysi tolik populární stavby s kamarády z MF (zdravím Davida, Filipa a Patrika).
Cílem pro mě bude dokončit model v termínu do 31.ledna 2022 a dávat fotky a komentáře ze stavby každý den, tak jak za "starých časů"
Předlohou modelu bude Wildcat Mk.VI z letadlové lodi Trumpeter: http://armahobbynews.pl/blog/2020/06/12 ... iej-mosci/
Dnes jsem se zaregistroval zde na foru, abych se zúčastnil skupinovky "Leden s divokou kočkou" a pokusil se tak navázat na kdysi tolik populární stavby s kamarády z MF (zdravím Davida, Filipa a Patrika).
Cílem pro mě bude dokončit model v termínu do 31.ledna 2022 a dávat fotky a komentáře ze stavby každý den, tak jak za "starých časů"
Předlohou modelu bude Wildcat Mk.VI z letadlové lodi Trumpeter: http://armahobbynews.pl/blog/2020/06/12 ... iej-mosci/
Naposledy upravil(a) Miloš V dne 31 led 2022, 21:54, celkem upraveno 1 x.
Re: Wildcat Mk.VI, Arma Hobby, 1/72
Jé Miloš.
Tak tě tu vítáme a těšíme se na stavbu.
Také vše nejlepší do nového roku tobě a rodině. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Ahoj Filipe, já se taky teším, snad to dobře dopadne.
Dnešní hodinku jsem věnoval začisťováním dílů, slepení křídel a přepážky do trupu. Na pomoc jsem si vzal rady uvedené na blogu Arma Hobby. Zabrousil jsem tedy vrchní díl křídel a snížil tak malinko jejich hloubku. Zkusmé slícování dopadlo na výbornou.
Slepil jsem si taky ze třech dílů kryt motoru, abych s ním později mohl dál pracovat a mohl jej tmelit a vybrousit.
Jsem fascinován kvalitou tohoto modelu.
Všechny díly jsou dokonale odstříknuty a mají výborně provedené jemné rytí.
Dnešní hodinku jsem věnoval začisťováním dílů, slepení křídel a přepážky do trupu. Na pomoc jsem si vzal rady uvedené na blogu Arma Hobby. Zabrousil jsem tedy vrchní díl křídel a snížil tak malinko jejich hloubku. Zkusmé slícování dopadlo na výbornou.
Slepil jsem si taky ze třech dílů kryt motoru, abych s ním později mohl dál pracovat a mohl jej tmelit a vybrousit.
Jsem fascinován kvalitou tohoto modelu.
Všechny díly jsou dokonale odstříknuty a mají výborně provedené jemné rytí.
-
Michal Vyparina
Miloši vítej kamaráde.
Pěknou kamufláž jsi vybral.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Miloše, vítám Tě tady a těším se na Tvou stavbu!
- David Koktavý
Ahoj Miloši,
je super že jsi se přidal. Také přeji vše nejlepší, zdraví a pohodu.
je super že jsi se přidal. Také přeji vše nejlepší, zdraví a pohodu.
- David Hényk
Ahoj, rád tě tu vidím příteli
Přesně jak píšeš, pojďme to zkusit jako za starých časů!
Děkuji za milé přijetí kamarádi
Vážím si vaší pozornosti.
Dnes jsem moc času na lepení neměl, ale slíbil jsem každodenní postup a tak jsem si chvíli v pracovně našel.
Věnoval jsem se broušení, leštění, dorývání a lícování všech dílů draku.
Z tohodle modelu jsem úplně nadšený, je výborný.
Zítra budu mít k dispozici barevné lepty a tak se pohnu v kokpitu a následně bych chtěl slepit trup a všechno onýtovat.
Dnes jsem moc času na lepení neměl, ale slíbil jsem každodenní postup a tak jsem si chvíli v pracovně našel.
Věnoval jsem se broušení, leštění, dorývání a lícování všech dílů draku.
Z tohodle modelu jsem úplně nadšený, je výborný.
Zítra budu mít k dispozici barevné lepty a tak se pohnu v kokpitu a následně bych chtěl slepit trup a všechno onýtovat.
Výborně. Kdybys chtěl nýták, tak tady jsou nějaký pérovky. Ale ty asi máš publikace.
viewtopic.php?t=2151&start=105
viewtopic.php?t=2151&start=105
- Víťa Výmola
Mildo, to asi nemáš ještě slepené, že? Přemýšlím, jak bys tam dával kokpit.
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Pěkně jsi s tím pohnul, Miloši. 
Díky za nýťáky Filipe, mám doma publikace a v každé je nýťak jiný i když v základech skoro stejné.
Víťo, trup samozřejmě není slepený, spojil jsem to jen nacvaknutím, abych mohl protáhnout rytí.
Ujíku, ahoj:-)
Dnes jen trapná pětiminutovka v podobě onýtovaných vop. Možná udělám aspoň část křídel.
V práci jsem nakonec barevné lepty na FM-2/Mk.VI nenašel, tak jsem je rychle na MN objednal a budu doufat, že do zítřka příjdou. Prioritu má teď trup, aby byl čas na schnutí.
Víťo, trup samozřejmě není slepený, spojil jsem to jen nacvaknutím, abych mohl protáhnout rytí.
Ujíku, ahoj:-)
Dnes jen trapná pětiminutovka v podobě onýtovaných vop. Možná udělám aspoň část křídel.
V práci jsem nakonec barevné lepty na FM-2/Mk.VI nenašel, tak jsem je rychle na MN objednal a budu doufat, že do zítřka příjdou. Prioritu má teď trup, aby byl čas na schnutí.
Naposledy upravil(a) Miloš V dne 01 dub 2022, 18:45, celkem upraveno 1 x.
Když to tak vidím, tak přemýšlím, že bych tu FM-2 od Army asi uživil. Vypadá to hezky. 
Určitě ano Filipe, já jsem nadšený a myslím, že to všichni tady potvrzují.
Hmm metoda nýtování podle pásky vypadá zajimavě.. tu budu muset někdy prubnout.