1/72, A-10 Thunderbolt II, Academy
1/72, A-10 Thunderbolt II, Academy
Napíšu jen varováni pro další generace.. Academku nebrat pokud nejste masochisti a nechcete modelářské peklo!!!!!
-
Roman“Travis”Henych
Re: 1/72, A-10 Thunderbolt II, Academy
Zajímavý kabátek! Za mne super.
Myslím, že to s tím varováním silně přeháníš. Stavěl jsem ji několik a v poho. Co ti vadí?
Myslím, že to s tím varováním silně přeháníš. Stavěl jsem ji několik a v poho. Co ti vadí?
Moc pěkně to prase vypadá.
Akorát, nešly by ještě menší fotky?
Že bych měl tak vyjetý vylisky? Levou část trupu před křídlem jsem musel vytmelit a opravit rytí, bo tam byl kaz. Výstupní trysky mi vycházely jako šišoidy, dvířka pro nástup jsou obráceně, ale to jsem neřešil, zavřený překryt mi nenavazuje, bo v místě styku mají lehce jiný profil, zadní část centroplánu nenavazovala na trup jak výškou tak i profilem, ale to nenavazoval ani díly s gondolami a VOP. Dát k sobě poloviny křídel bylo peklo, na tom sem se nadlouho právě zasek. Takže doufám, že Italerka bude příjemnější na stavbu, byť bez tmelu to nepůjde také.Roman“Travis”Henych píše: ↑27 říj 2022, 12:22 Zajímavý kabátek! Za mne super.
No něco fotek ze stavby zde: https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=958&t=107434
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný kousek

Kdysi jsem ho měl, ale nakonec jsem ho prodal. Ale udělané to máš pěkně. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."