Chtěl jsem si postavit torpedovacího z Tarenta. No ve stavebnici byla v nabídce jen bombardovací verze, ale díly na torpeďáka a nádrž do kabiny tam byla. Díky panu Oldřichovi za link na podklady, obtisky jsem si nakreslil a dík Honzovi za obstarání vytištění.
Fairey Swordfish Mk. I., HMS Illustrious, 815. letka, Operace Judgment, Ian Swayne a J. Buxall.
Swordfish, 1:72, Airfix
- Olda Homola
Re: Swordfish, 1:72, Airfix
pane Bořivoji,
moc pěkné
moc pěkné
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
Pěkné.
Stejně jsem nikdy nepochopil, jak s tímhle mohli lítat celou druhou válku. 
Prostě se někdy stane, že se holt něco povede a novější náhrady nejsou to pravé ořechové - Albacore, Barracuda.
Asi nebyl zrovna čas plýtvat vývojem něčeho dalšího "okrajovějšího" a kapacity soustředili na to, co asi bylo (z jejich pohledu) důležitější.
A potom si koupili Avengery.
V chladném období to asi musel být zážitek, možná je po návratu vytahovali z kabiny podobně, jako dostávali ve středověku rytíře na koně, jak byli ztuhlí.

Jinak moc pěkný kousek.
Asi nebyl zrovna čas plýtvat vývojem něčeho dalšího "okrajovějšího" a kapacity soustředili na to, co asi bylo (z jejich pohledu) důležitější.
A potom si koupili Avengery.
V chladném období to asi musel být zážitek, možná je po návratu vytahovali z kabiny podobně, jako dostávali ve středověku rytíře na koně, jak byli ztuhlí.
Jinak moc pěkný kousek.
- David Koktavý
Konečně mám chvilku, prohlédnout si modely v galerii a taky něco napsat.
Pěkně postavený Swordfish
, no jo, sice bez výpletů, ale já vím, na co výplety... 
Pěkně postavený Swordfish