Lothar Siegfried Freiherr von Richthofen (40 vítězství, Pour le Mérite)
Jasta 11
Standartní Eduardí pytlíková vstupenka
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Když tu stavebnici někde potkám, tak bych do toho asi šel taky. Ten Fokker nemá vlastně žádné výplety... Geometrie jde udržet dobře i na dvaasedmě? Při ceně weekendu 195,- (a divné kamufláži v něm) se oplatí DualCombo za 325,- i s plechama (a možností zopakovat nepovedené, ačkoli ty kamufláže taky nepatří k nejlehčím na provedení).diamond píše:Tak přesvědčíme ješte Patrika a uděláme nějakou skupinovou stavbu
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Geometrie je bez problémů. Vše sedí jak má.klimeji píše:Když tu stavebnici někde potkám, tak bych do toho asi šel taky. Ten Fokker nemá vlastně žádné výplety... Geometrie jde udržet dobře i na dvaasedmě? Při ceně weekendu 195,- (a divné kamufláži v něm) se oplatí DualCombo za 325,- i s plechama (a možností zopakovat nepovedené, ačkoli ty kamufláže taky nepatří k nejlehčím na provedení).diamond píše:Tak přesvědčíme ješte Patrika a uděláme nějakou skupinovou stavbu