S tím Typhoonem museli pěkně naštvat lidi z Brengunu, však se do mě taky někdo od nich na MF pustil, že každej bude vyrábět co chce...atd... nebo jak to bylo. Podle toho co jsem viděl na netu to bude mít jakous takous instalaci kanonů v křídlech. Škoda že tam nemají i Car Door. BTW víte že v Hasegawské základní čtvrtce - této:

je utajený Maňák ? Stačí přehodit kódy z dekálového aršíku a máte jeho mašinu... A samo opravit seriál, nicméně ten kód tam prostě je
Měl by to být klik klak, mě to vyhovuje, nechápu tu hysterii, Fridrich je moc pěkný a Jak-3 také. Hlavně FW-190A-4 je myslím docela vzácná verze, nevím jestli ji někdo v mainstreamu dělá. (Teď si nejsem jistý čím se liší, mám pocit že hrby nad kulomety, před čelním štítkem a možná i těmi kulomety. Někdo by mohl vydat mainstreamovou FW-190A-1 i když já mám někde schovaného starého Sworda, ale nevím jestli ho budu dělat, asi ne. A vůbec-já mám radši anglické a americké stíhačky, sem tam Rusa občas Němce,skoro vůbec ne Japonce - ale anglo-američané prostě vedou

))) I když jak teď mají vyjít tři Il-2m3 tak ty si asi pořídím všechny

(HobbyBoss, Academy(exAccurate-ten mimochodem měl kdysi vydat Eduard) a Tamiya. I když u Il-2m3 ve čtvrtce sem si to říkal taky a dosud sem si ho nekoupil (myslím Tamku.)...
I když jak tak koukám na toho "Tajfuna" tak je mi fakt líto že tohle hebedo nikdo nedělá jako dvaatřicetinu. Tedy dělal ho Revell, ale s tím se fakt přerývat nebudu. Dtto Tempest. Toho sice chystá MpM ale dost mě děsí že hlavní části mají být short-run a menší z klasické formy... Nechápu proč ho neudělají celý v "klasice". Vždyť na tohle letadlo ve dvaatřicetině lidi čekají pěkně dlouho. Že by ho chystal někdo další ? (Tamiya ?)