za mě bych to ale na výfuck neviděl
Bristol Blenheim Mk.I OLD Models / Novo
- Olda Homola
Re: Bristol Blenheim Mk.I OLD Models / Novo
Aifix má na motorové gondole takovouto bouličku, nemůže to být ten "vytažený výfuk" ?
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Jakej výfuk nahoře? Pokud se nepletu tak výfuky byly dva a to dole. http://media.iwm.org.uk/ciim5/296/739/large_000000.jpg
@Olda. Jsem už z toho nejakej zmatené. Neměly to všechny a na fotkách je to málo vidět. Na vykresech už vůbec. Ale na ty fotce YXoN to vidět je a je kolem toho i lehká změna barvy. No něco tam vymodeluju a uvidíme.
Ta T9 je hrozná ku..a.. Skripec mi ustrihl výfuky a ty se rozletely nevím kam. Na vykresech ta věc nahoře na motoru není a na fotkách taky moc ne. Ale na fotkách toho letadla a modelech Airfixu ano. Sorry za hotentotstinu.
Nějaké pokračování... a Fw190A-3

-
Michal Vyparina
Pěkné.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Co ten bazmek na motorové gondole je, to netuším, ale vím 100% že to není výfuk už jen proto že motor byl jednohhvězdičák a spaliny se odebíraly do čelního prstence a tedy tím pádem by určitě u jednoho válce nedělali výjimku, bo to by bylo komplikovaný.
Jinak pěknej Fock.
Jinak pěknej Fock.
Pěkná produktivita. A španělská 190 vypadá hodně zajímavě. 
Ten bazmek nahoře na motoru ani rozhodne nemají všechny Blenheimy a nenašel jsem to na vykresech. Jen je to na tom Airfixu a je to lehce zřetelné i na fotce tohoto letadla v letu. Co to je ale fakt netuším.
Fw190A-3 je What-if inspirovaný obrázkem Carlose Alonsa co jsem videl na jeho stránkách.
Fw190A-3 je What-if inspirovaný obrázkem Carlose Alonsa co jsem videl na jeho stránkách.
- Olda Homola
podle mne to bude něco související s instalací radaru - možná dipolová anténa (?) , viz výřez z návodu na stíhací jedničku ve čtvrtce
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

No je to záhada. Ale snad někdo informovanejsi nás jednou poučí. Díky za info Oldo.
Mám to je to zřejmě výdech chlazení oleje.
Ale proč to nemají všechny Blenheimy.

Ale proč to nemají všechny Blenheimy.

Dneska se opravovány lemy a na jedné straně cely kód. Až pak jsem si všiml ze se to trochu rozlezlo jedna strana oproti druhé. Ale už to nechám tak. Na fotkách to nevypada nejlíp, ale na oko to jde.

Takže asi tak... Původně jsem začínal s prebalem Old models, ale pak jsem dostal identicky model Novo, který jsem dotvoril. Dopadlo to jak to dopadlo. Sám mám výhrady, ale na moje schopnosti to jde. Použil jsem vlastní masky a některý věci jako kokpit a antény jsem tak nějak vykutal.
Ještě jednou díky Oldo.

Ještě jednou díky Oldo.

Ta vana na spodku trupu se na normální pohled tváří jak díra do trupu.
Máš můj obdiv, že se ti s tím chtělo drbat.
Máš můj obdiv, že se ti s tím chtělo drbat.