Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Na stole: Fw-190A-8 nebo 9 1/48 Eda
Re: Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Jako první se mi vybavil Kanagom. 
- Olda Homola
Hmm, zajímavé.
Je v tom nějaká výhoda oproti klasickému maskolu nebo pouze cena?
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Prodávají to u nás v papírnictví a nemusím na to myslet při objednávce... a má to špičku. 
- Olda Homola
Wunderbar 
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Tak jsem zkusil prešejding. Asi už to tak nechám, fotka to trochu vytáhla, v reálu asi spokojenost, nastříkám vrch a uvidím, přefouknout to ještě můžu vždycky.
Ujíku, kanagom je přece nejlepší palivo pro sestřelený model. Kdo nikdy jako kluk nezapálil slepené kápéčko, ať hodí kamenem.
Ujíku, kanagom je přece nejlepší palivo pro sestřelený model. Kdo nikdy jako kluk nezapálil slepené kápéčko, ať hodí kamenem.
- Olda Homola
Díky za podporu! Mám nafoukáno, budou nějaké opravy, ale až zítra, na kompresoru neudržím ruku. Co myslíte chlapci, bude to odření dobrý?
Vošuju. Obtisky dám radši až pak a napatinuju je zvlášť. Navíc minimálně spodní kokardy byly domalované dodatečně, jak se měnil předpis. Zatím docela spokojenost.
Netradiční postup. V čem je výhoda dělat wash před obtisky?
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
Ahoj. Protože jakkoli považuji Edu že nejlepší modelářskou firmu, tak jejich obtisky stojí za hovno. Když je neloupeš, tak stříbří a to mezi obtiskem a krycím lakem. A lak je vidět na přechodu. Já teď, co používám lacguer barvy, tak dávám na wash olejovku, ředěnou bezaromatikem a stírám benzínem. A ten by mi umyl lak z obtisků. A ty se mi většinou potrhají. Když náhodou ne, tak při přitlačení kapesníkem se postupně smývají. Před washem nelakuju, neumím prostě udělat souvislou a tenkou vrstvu, takže buď mi tam pak nedrží špína, nebo se mi dostane pod lak. Tak si to zavašuju, pak dám opatrně předem oloupané obtisky a opatrně je převašuju. Pak dám lak a budu pokračovat s patinou. Taková je teorie, jak to půjde se uvidí, ale třeba kříže na malé stodevítce mi vyšly.
Odřeniny klidně až k náběžce obyč se tankovalo z této strany , jinak proč ty šachty v kovu ? z 99% vždy barva spodku a to i když byly třeba bilo černý , jinak jako pecka
a ta barva na sklo je dobrej nápad
Nojo, příště podstříknu celý kořen stříbrnou. Díky za postřeh.