Conan Falco (Aoshima 1/72)
-
Michal Vyparina
Re: Conan Falco (Aoshima 1/72)
Jako obvykle.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Od středy minulého týdne jsem si užíval horečky, sednul jsem si k tomu až včera.
Trup jsem měl slepený, tak jsem vybrousil spoje a doplnil něco pod čelní štítek, aby tam nebylo úplně holo. Palubní deska seděla perfektně do trupu, ale pod štítek se vůbec nevešla. Musel jsem jí z obou stran dost ořezat. Je to jedinné místo na modelu, kde to nesedí. Vybroušené nýty jsem nahradil kapičkami vteřiňáku, tak jsem zvědavý, jak to bude pod barvou vypadat. Ale počítám, že lepší než nic.
Trup jsem měl slepený, tak jsem vybrousil spoje a doplnil něco pod čelní štítek, aby tam nebylo úplně holo. Palubní deska seděla perfektně do trupu, ale pod štítek se vůbec nevešla. Musel jsem jí z obou stran dost ořezat. Je to jedinné místo na modelu, kde to nesedí. Vybroušené nýty jsem nahradil kapičkami vteřiňáku, tak jsem zvědavý, jak to bude pod barvou vypadat. Ale počítám, že lepší než nic.
-
Michal Vyparina
Parádní divnolet. 
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
Spíš jak můra..
Něco mi to připomíná
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Kde to vázne??
Conana na tebe
Conana na tebe
-
Roman“Travis”Henych
No co je kurde totok… a pak že jen já provozuju divnostavby. Ale vypadá to dobře.
Sem se nějak zasek, no. 
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak se odsekni.
Za chvilku se začneš vymlouvat, že je teplo.
A letos ti ježíšek na**re

Za chvilku se začneš vymlouvat, že je teplo.
A letos ti ježíšek na**re
- Lesný Ladislav
Ahoj Zdeňku, prosím, přihlaš se na modelforum, máš tam odpověď na SZ. Bohužel se mi nepodařilo odpovědět zde, zkoušel jsem to 3x, ale když dám odeslat nebo náhled nebo uložit jako koncept, zpráva se neodešle, nezobrazí ani neuloží a objeví se přihlašovací tabulka, přitom přihlášený jsem, jinak bych nemohl psát, že ... Děkuji za pochopení. L.
2024 - 1:72 3 x Hurricane Mk.1 Arma Hobby, A4/V2 Prototypes Special Armour, EMW C2 Wasserfall Brengun, Vidalwagen Special Armour
1:48 Grunay Baby IIB Special Hobby, V-1 Tamiya, Re 4a Special hobby, Fw 190A-4 Eduard, Bf 109F-4 Eduard, BQM-34A Firebee ICM
2025 - 1:32 Bf 109G-10 ROA Revell
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:48 Grunay Baby IIB Special Hobby, V-1 Tamiya, Re 4a Special hobby, Fw 190A-4 Eduard, Bf 109F-4 Eduard, BQM-34A Firebee ICM
2025 - 1:32 Bf 109G-10 ROA Revell
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,