2x Spitfire Vb aneb souboj koncepcí
1/72 IBG vs. 1/72 Eduard
Re: 2x Spitfire Vb aneb souboj koncepcí
Dík za poznámku k překrytu, jsem si říkal, že na to v návodu zapomněli a že jsem u VIII/IX cosik odřezával.
Beep! Beep!
- Olda Homola
Kubo,
pozor, ve stavebnici jsou tři rozdílné překryty, jeden starší a dva novější vypouklé a každý je trochu jiný.
To naznačení ve stavebnici se týká pozdního čelního štítku a související varianty vypouklého překrytu.
To pak sedí na chlup.
Zbývající kombinace musíš ověřit dle fyzického stavu, lépe dvakrát měř než řež.
člověk se furt učí.
Ověřeno na "šestce"
pozor, ve stavebnici jsou tři rozdílné překryty, jeden starší a dva novější vypouklé a každý je trochu jiný.
To naznačení ve stavebnici se týká pozdního čelního štítku a související varianty vypouklého překrytu.
To pak sedí na chlup.
Zbývající kombinace musíš ověřit dle fyzického stavu, lépe dvakrát měř než řež.
člověk se furt učí.
Ověřeno na "šestce"
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Já vím že tam jsou 3 (všude rovný, vypouklý nahoru a vypouklý nahoru i do stran, plus u vypouklých ještě verze s okénkem) ale ani jeden z nich nemá asymetrickou výšku jednotlivých boků. A když přilepíš dvířka pro zavřenou kabinu, tak jsou nižší než pravá polovina trupu. A tam je podle paneláže právě ten malý kousek, co se u devítky odřezával. A není to jedinej problém s překrytem, co jsem u toho kitu aktuálně zjistil.
Beep! Beep!
- Olda Homola
Asymetrický nejsou, ale pro každý z nich musíš to usazení upravit jinak.
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1

Což je ale dost na prd a nikde na to nejsi upozorněn. To je prostě bota stavebnice/návodu.
Beep! Beep!