Novinky/New/Neu
Re: Novinky/New/Neu
Filipe, jestli jsem dobře pochopil, tak to předplatné bude spíš hlavně na ty přebaly.. No uvidíme.. mě ty čtvrky kterých se to týka netáhnou tak do toho nejdu..
Jasný no. Já mám BFC, tak snad se na to úplně nevykašlou a budou tam přidávat nějaký věci.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
No jako BFC pokud využiješ předlatné budeš mít ještě větší slevu na celkový nákup. Jen jsem nepochopil zda 20%+5% a nebo 25%. A na všechny položky které vemeš do košíku s tím předplatným. Aspoń takto jsem to pochopil.
S tou slevou jsem to taky moc nepobral jak to bude...
Rozpracováno:
Yak-40 ČSA | Spitfire Mk.Ia| Spitfire Mk.Vc | Panzerkampfwagen I Ausf.B
Hotovo
Hotovo
- Lesný Ladislav
V pondělí (začínají předobjednávky) Vám řeknu... A to jsem od Ježuchy nic nechtěl a najednou takové překvápko!
Jenom u USAF 17 druhů kamo představující Agresory (VNAF, Silver, Pumpkin, Grape, Old a Nov Ghost, Sand, Old a Now Lizard, Frog, Flogger, Snake ....) Další u NAVY (TOP GUN). Maminečko moje, já su tak sčasné! 
Malá ochutnávka :
Malá ochutnávka :
2025 - 1:32 Bf 109G-10 ROA Revell
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
1:48 Grunau Baby IIB Fly (VMG), XQ-2 prototyp ICM, Q-2A USAF ICM, KDA-1 w/trailer ICM, 2 x Kettenkraftrad Tamiya, Kübelwagen Tamiya, Schimmwagen Tamiya,
1:72 3,7cm PaK 36 Sp. Armour, 7,5cm PaK 40 Sp. Armour, 15cm Nebelwelfer 41 Sp. Armour, Bf 109E-3 Rumun Tamiya
2026 - 1:48 V-1 (91.prototyp) Tamiya
1:72 Avia CS-199 Edu
Tak podle Scalemates by to měl být přebal ICM, doplněný o nové vrtule.
Rozpracováno:
Hotovo
Hotovo
No jestli je to, to co si myslím že je a měl sem to ze zelenýho plastu, tak to nechceš.. pokud nejsi SM
Ten zelenej plast jsem měl... do pr.... to nemůže nikdo vydat slušnej model?
Moc pěkně se staví bonboška Hobby Boss, akorát to nemá žádný interiér, ale jako vůbec žádný, mimo pilotního místa je to všude zaslepené. A přitom má tak krásně průhledné a pasujicí díly prosklení....
O tom HB uvažuji, no horší jak to Tu2 z DDR nebude.
Tak ICM krom Ju-88 "tank buster" a B-26 ohlásila i čtvtkové Black Hawky. Na to jsem celkem zvědavý...
Rozpracováno:
Hotovo
Hotovo
Tak to je zajímavý. Jeden tam budou mít na Ukrajině nebo mají vlastně i díky zbírce v ČR.
To bude asi pěkně velký i ve 1/72.