Včerejší seance nezačala špatně, spíše naopak...doslova idylicky

Nachystal jsem si dekály, pásy, a těšil se jak interiér prokoukne. Dekály jsou dobrý, dobře reagují na Gunze vodičky a pomocí ušátka se mi podařilo všechny dekály umístit kam patří a hezky okopírovaly výstupky atd. Tu středovou část palubky si podmalujte černě, nebudete mít zelené budíky jako já

No naštěstí v dekálech jsou dvě sady, takže to opravím, ale příště bych možná měl použít mozek. Potud všechno ok, ale pak nastal obrat
Nasucho jsem si vložil interiér do trupu a zkusil jak sedí zadní přepážka s trupem. Nic moc jak vidíte. To mě přimělo začít hledat jak to vlastně vypadalo v reálu. Rozvířil jsem i debatu s kolegy na Whats up, abych se dobral nějakého výsledku. Nepodařilo se mi najít žádnou pěknou fotku na tuhle partii i F4F-4. Jenom FM-1/2 a tam to vypadá na dodatečnou pancéřovou desku, pokud to není nějaká pozdější úprava, protže u FM jsem koukal jen na Warbirdy a muzejní kousky. Stejně tak si nejsem jistej uchycením pásů u čtverky. Nebyly chycené za tu hrazdu co je pod hlavovou opěrkou? Opět jsem nenašel na netu odpověď.

Pokud někdo máte fotky na přepážku a uchycení pásů, sem s nimi!
No a na závěr menší nasrání z kvality čirých dílů a především čelního štítku. Při bližším pohledu je vidět, že si soudruzi v PLR nedali příliš práce s leštěním a řádkování, sice nepatrné ale i tak, jde vidět. Ale to bych asi ještě přežil, ale kaz na čelním štítku mi pokazil večer ještě víc než už byl.
Děkuji kolegovi Koktavému za spektrální analýzu, viz. druhé foto

Mám to tam já, mám to tam David, nejspíš to asi bude u více kabinek. V krabici s FM-2 to prý není, hlásil Patrik.
Naštěstí mi to příjde jako vystouplé nad povrch a půjde to snad dobře obrousit a vyleštit. Ale je to zbytečná práce, že?