Blocha mám pokupě a ted interiér, kabinka, masky a pak surfacer a doladění povrchu. Nějaké tmelení tam bylo, nejvíce zespodu vzadu u napojení křídlo-trup a křídlo kolem dokola. Motor byl větší, takže taky obroušený kolem dokola. Kabinka nasucho sedí výborně.(musel jsem zmenšit zadní pancíř za hlavou pilota)
Speedyovo
Re: Speedyovo
Díky Honzo. Tobě taky.
Blocha mám pokupě a ted interiér, kabinka, masky a pak surfacer a doladění povrchu. Nějaké tmelení tam bylo, nejvíce zespodu vzadu u napojení křídlo-trup a křídlo kolem dokola. Motor byl větší, takže taky obroušený kolem dokola. Kabinka nasucho sedí výborně.(musel jsem zmenšit zadní pancíř za hlavou pilota)
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Trochu jsem pokročil. V plánku chybí operace s umístěním a nalepením výfuků. Vzal jsem to odhadem podle výkresu co je v plánku. Ten vyhnutej motor je dosti zajímavej.
Ted jdu na surfacer a možná ještě fouknu spodek.
Ted jdu na surfacer a možná ještě fouknu spodek.
Bloch parádní. Taky ho mám zrovna na stole a musím říct, že poskládat kryt motoru z 5 dílů byl trochu boj 
Rozpracováno:
Yak-40 ČSA | Spitfire Mk.Ia| Spitfire Mk.Vc | Panzerkampfwagen I Ausf.B
Hotovo
Yak-40 ČSA | Spitfire Mk.Ia| Spitfire Mk.Vc | Panzerkampfwagen I Ausf.B
Hotovo
Jo ten kryt je fakt takovej celkem echtovní, ale asi to vrámci toho jak to je udělat jinak nešlo. Možná by byl hezčí z resinu vcelku, ale zase by se to muselo odlévat a to potom brzdí výrobu modelu, znám to. Koukal jsem, že ve stavebnici jsou dva druhy těch předních motorových prstenců a v plánku není uvedený číselně jaký patří na model, tak jsem vzal ten více zůžený. Nevím jestli je to dobře, doufám že jo.
Jinak jsem nastříkal kamo. Tu šedou zvrchu jsem tak světlou zvolil podle fotek, kde mají Blochy v 90% případů tuhle šedou poměrně světlou. Takže barvy zvrchu Agama - Agama A23, Agama N23 a Tamiya XF10, zespodu Agama A24. Ted už se těším na dekály a patinku.
Jinak jsem nastříkal kamo. Tu šedou zvrchu jsem tak světlou zvolil podle fotek, kde mají Blochy v 90% případů tuhle šedou poměrně světlou. Takže barvy zvrchu Agama - Agama A23, Agama N23 a Tamiya XF10, zespodu Agama A24. Ted už se těším na dekály a patinku.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Krásný. Ten kryt by mohl klidně udělat QB, myslím že kupce by si našel.
Jinak ja nemám od té doby, co mám novou pistoli vůbec náladu modelarit:-(
Jinak ja nemám od té doby, co mám novou pistoli vůbec náladu modelarit:-(
Dal jsem dekály. Ten dekál na směrovce je řešenej v modelu tak, že tam jsou červený a modrý proužky a my si musíme stříknout ten bílý prostředek. Při aplikaci jsem si říkal, jestli nebylo snažší to nastříkat. 
No uvidíme jaký střik bude po padesátce, ale díky. 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čím více se k ní blížím, tím více to stojí za starou belu.-)))
Pěkné to máš, pěkné...apropo udělal jsem ti něco ?
Tu trikolóru na směrovku by určitě bylo snazší stříknout. Jinak pěkné.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."