Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Na stole: Fw-190A-8 nebo 9 1/48 Eda
Re: Honzovo rozpracováno převážně nevážně.
Protože je to OT a nemám dekály ten Němec nemá popisky označení, nic jen pár křížů a ty najdu. Až vydají VLR, tak si koupím dualcombo. Měl jsem ho ve čtvrtce, ale letěl do koše, zabil jsem ho leštitelnou humbrolou. To byla taky první ze dvou posledních kapek, druhá byla cs 199. Pak jsem si objednal Fridricha dual a k tomu už gunze céčka. Marseille byl poslední model stříkaný syntetikou, protože kupovat 78/79 na jeden model mi přišlo zbytečný. Takže vždycky koupím model a k tomu pár barviček, abych měl komplet řadu RLM. Na brity jsem zkusil ty AK RC a je to vzájemně míchatelný. Takže zatím jsem závislý na Němcích a našich v RAF. S gustavem jsem teda objednal super duralumin a mám C08. Takže ten žluto-stříbrný mi přijde jako dobrá volba.
Taky by se inženýrům u North American nic nestalo, kdyby udělali dělení panelů po vzoru profesora Messerschmitta.
Jeňyku, mám pocit, že to tmelení na horní straně čumáku bylo zbytečný, bo tam má být linka paneláže. A mám taky pocit, že VlaŠu někde říkal, že to mají udělané tak, aby tam ta linka po slepení zůstala. Ale to si fakt nejsem jistej. Možná jsem si to jen idealisticky vysnil.
Jestli jo, tak jsem kokot. A půjdu se omluvit jak Eduardu, tak North americanu.
Křídlo gunze C08 na leštěný surf. Vymaskováno a jedeme na trup. SM208 super duralumin.
- Olda Homola
Pěkně Ty! Nýty na horní straně kapoty jsi přepíchával?
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Nevypadá to zle.
Jen by to chtělo fotit z větší dálky. Takhle je to strašně blízko a navíc rozmazané.
Já to vezmu zítra venku na světle. Jinak zatím odpočívá v krabičce a bude tam, než Eda vydá profipack. Je mi ho líto prznit křížema. Co ale křížema rozhodně nezprzním, protože tam patří, je Gustav.
Tohle je těžké dualcombo. U Fridricha nebylo pro mě moc o čem přemýšlet, Marseille a Mölders byli jasná volba, tady by to chtělo aspoň čtyři kousky. SNP je jaksi vlastenecká povinnost, Margu jsem kdysi obdivoval v Modeláři od MuDr. Šebesty, Seeman byl v Akademce. První bude G-5 Dahl, to je tak krásná mašina v té 76... Jen Edíci zapomněli na masky těch mini sklíček v hermetizační přepážce.
"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
- Olda Homola
vot stachanovec!
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1