Fokker Dr. I 1/72 na druhou
-
martinsticky
Re: Fokker Dr. I 1/72 na druhou
Hmm tak na to se těším 
mám tolik temelínů že už nevím kdy je dostavím a jestli je vůbec postavím protože modelářský život je krátký
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To tě raději na to pivo pozvu sám, protože to jde uplně mimo mně.-))
-
skipper262
Parada..nemam sice prehlad o uz postavenych modeloch ale nebude to Voss, Udet alebo Baumer?
To neplatí, skipper hádal třikrát!
Chmelničky jsou fajné, mám x let rozdělaného dvaasedmového Spada a pohořel jsem při pokusech přilepit horní křídlo
Chmelničky jsou fajné, mám x let rozdělaného dvaasedmového Spada a pohořel jsem při pokusech přilepit horní křídlo
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chmelničky jsou luxusní, jen kdybych nebyl takový srab))
Chlapi teď ještě nemá cenu tipovat. Počkejte až začne Fokker dostávat barvu
Ale ani jeden ze tří jmenovaných to nebude. Pro Vosse mám v kitníku nachystanej jeho Albatros D. III se srdci a svastikou na trupu, Pro Udeta jeho červenej Fokker D VII a pro Baumera Albatros D. V s červenofialovým trupem a alpskou protěží
Chmelnice mě dlouho nechávaly chladným, pak jsem neodolal, začal jsem je kupovat, ale nestavěl. Odhodlal jsem se asi před dvěma lety a od té doby jsem jim totálně propadl. Prostě stavba chmelnic způsobuje těžkou závislost

Ale ani jeden ze tří jmenovaných to nebude. Pro Vosse mám v kitníku nachystanej jeho Albatros D. III se srdci a svastikou na trupu, Pro Udeta jeho červenej Fokker D VII a pro Baumera Albatros D. V s červenofialovým trupem a alpskou protěží
Chmelnice mě dlouho nechávaly chladným, pak jsem neodolal, začal jsem je kupovat, ale nestavěl. Odhodlal jsem se asi před dvěma lety a od té doby jsem jim totálně propadl. Prostě stavba chmelnic způsobuje těžkou závislost
-
skipper262
Tak potom netusim...jedine ze by to bol Lothar 
Tramtararáááá tý dáááááá. Máme vítěze
Ano, bude to mladší bratr slavného Manfreda, Lothar freiherr von Richthofen (40 vítězství, Pour le Mérite).
Skipper 262 má u mě na Modelbrnu 2013 dvě piva. Tak snad se tam potkáme
Ano, bude to mladší bratr slavného Manfreda, Lothar freiherr von Richthofen (40 vítězství, Pour le Mérite).
Skipper 262 má u mě na Modelbrnu 2013 dvě piva. Tak snad se tam potkáme
Obtisky na černý Jocobsův dreidecker připraveny k tisku
-
skipper262
No do Brna to mam dosti daleko
ale ked sa pan stavi na Plastic Session v Poprade 22.9.2012 kludne sa na to pivecko necham pozvat
a k lietadlu, dobry vyber, pekna kamo tak sa tesim na vysledok a chcem poprosit do spravy o tie obtisky na Jacobsa...tiez ho mam v plane...diky moc
Deja vu? 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Že by?.-)) si to měl dělat jako dvou stavbu.-))
-
skipper262
Super.konecne stavba pokrocila 
Patriku, no jo dvojstavba by byla super. Jenže já se rozhod, že budu stavět ještě jednoho až v závěru první stavby
Mám ještě dva čtvrtkový a tak jsem s další dvaasedmou jaksi nepočítal
Skippere, není moc času. Jezdím pozdě z hokny a tak zničenej, že nemám na modely ani moc pomyšlení
Stavím to podruhý a stejně jsem zopakoval stejnou chybu. Dr. I sedadlo neměl dřevěný, neměl dřevěný a naposled, neměl dřevěný
ale opravovat už to nebudu...
Skippere, není moc času. Jezdím pozdě z hokny a tak zničenej, že nemám na modely ani moc pomyšlení
Stavím to podruhý a stejně jsem zopakoval stejnou chybu. Dr. I sedadlo neměl dřevěný, neměl dřevěný a naposled, neměl dřevěný
Malej pokrok
Aukro úlovky za poslední dva měsíce
Aukro úlovky za poslední dva měsíce