F-22 RAPTOR (1:72, HOBBY BOSS) HOTOVO!
- ondrasadek
Re: F-22 RAPTOR (1:72, HOBBY BOSS)
Ahá tak fajn;) tak si rozumíme:)dobře zkusím to akorát nemám 2000 jen 1200 a pak 3000 u nás tady v drogerce neměli 2000:( ještě zkusím železářství.
- ondrasadek
Lidičky prosím o radu. Potřebuji zjistit jakou barvou jsou ta náběžné hrany křídel takové to nejsvětlejší ohraničení. Prosím o číslo v humbrol barvě.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak vem 3000:-))ondrasadek píše:Ahá tak fajn;) tak si rozumíme:)dobře zkusím to akorát nemám 2000 jen 1200 a pak 3000 u nás tady v drogerce neměli 2000:( ještě zkusím železářství.
- ondrasadek
fajn fajn;) jak hodím druhou vrstvu tak to pak vyzkouším;) díky za radu;)
- ondrasadek
Nikdo neporadí? Jinak je to návod z tátovy academky.ondrasadek píše:Lidičky prosím o radu. Potřebuji zjistit jakou barvou jsou ta náběžné hrany křídel takové to nejsvětlejší ohraničení. Prosím o číslo v humbrol barvě.
-
Zdeněk Rajn79
Teda, Ondro !!! Musím ti to strašně pochválit!!! Celou dobu ti to tady sleduju ale až teď jsem našel tu správnou,, kuráž" ti taky něco napsat. Fakt to máš parádní.
Na to, že to maluješ štětcem, tak je to fak pěkný.
Táta taky asi staví, že?? A pročpak sem něco taky nehodí?? Ať se to tu začne ještě víc rozjíždět.
A za tu pistol se taky přimlouvám
Je to sice nějakejch 8 stovek, ale jestli že se tomu budeš věnovat i dál, tak místo dalšího modelu si radši kup ten GUN!!!! Nikdy toho potom nebudeš litovat. (zase potom ušetříš na štětcích
)
A propooondrasadek píše: Táta má od academky co jsem mu kupoval k vánocům a tam to právě má.
A za tu pistol se taky přimlouvám
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Z toho návodu to fakt nepoznám co tam patří.
- ondrasadek
Díky moc určitě oceňuji takovou pochvalu.
Ohledně taťky:Dheh no on je starší generace oproti mě a On a PC a Internet moc k sobě nejdou:D Snad mi rozumíš.
JInak on toho má docela hazo a taky hafo ještě v krabičkách:) takže taky má nakoupeno dosti modelů. staví modernu 1:72. Jak má nějaký svátek narozky nebo jsou vánoce tak mu dokupuju podle jeho seznamu:) aby se mu zkrátil. Aspoň pak nemusím vymýšlet dárky:).
takže asi takhle ohledně taťky.
GUN. to je otázka no zda by mě to stím bavilo a hlavně šlo. Pak je to zase o tom koupit si další barvy vhodné na stříkání. Kompresor atd. NO envím no zatím ho neplánuju nejsem v pracovním poměru ale doufám že se to brzy změní a pak budu o něčem přemýšlet jako je GUN
. Prozatím to bude takto.
Ohledně taťky:Dheh no on je starší generace oproti mě a On a PC a Internet moc k sobě nejdou:D Snad mi rozumíš.
takže asi takhle ohledně taťky.
GUN. to je otázka no zda by mě to stím bavilo a hlavně šlo. Pak je to zase o tom koupit si další barvy vhodné na stříkání. Kompresor atd. NO envím no zatím ho neplánuju nejsem v pracovním poměru ale doufám že se to brzy změní a pak budu o něčem přemýšlet jako je GUN
- ondrasadek
No já přávě taky ne. Táta ty nějak nepřišel na to jak to tam je navíc v tom plánku naní naznačeno ani číslo barvy. Ale každopádně pokud to budu chtít tak to bude muset být světlejší jak 127 v humbrolu.pojistovak píše:Z toho návodu to fakt nepoznám co tam patří.
-
Zdeněk Rajn79
Mě připadá jako kdyby jsi to neoskenoval celý. V levo nahoře máš černej obdelník, není tam ještě něco?????
Někde by přeci měly být v odstínech šedy, různý barvy a ty rozdělený do jednotlivejch kamo polí.
A u nich napsaný druh byrvy, nebo aspoň číslo FS XXXXXXX
Tohle co jsi oskenoval mi připadá jako návod na obtisky a né, že by někde byly ty barvy
Někde by přeci měly být v odstínech šedy, různý barvy a ty rozdělený do jednotlivejch kamo polí.
Tohle co jsi oskenoval mi připadá jako návod na obtisky a né, že by někde byly ty barvy
- ondrasadek
NN fakt tam nic nebylo ani v tom rámečku nikde nic právě jinak bych se neptal.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U Hasegawy píšou 314/334 půl na půl. Myslím že to jsou cečkove Gunze.-)
Tady je celý návod:
http://www.super-hobby.cz/Hasegawa-Lock ... 20936.html" target="_blank" target="_blank
Tady máš z italerky co doporučuje za barvy:
http://www.super-hobby.cz/show_file.php ... 1207_7.jpg" target="_blank" target="_blank
Je tam i humbrol
Ale zase nemají kamo se světlýma náběžkama.-)
Tady je celý návod:
http://www.super-hobby.cz/Hasegawa-Lock ... 20936.html" target="_blank" target="_blank
Tady máš z italerky co doporučuje za barvy:
http://www.super-hobby.cz/show_file.php ... 1207_7.jpg" target="_blank" target="_blank
Je tam i humbrol
Ale zase nemají kamo se světlýma náběžkama.-)
- ondrasadek
tady je odkaz co má táta za model. a je tam i ten návod. buď jsem slepý nebo tam nic není:DZdeněk Rajn79 píše:Mě připadá jako kdyby jsi to neoskenoval celý. V levo nahoře máš černej obdelník, není tam ještě něco?????
Někde by přeci měly být v odstínech šedy, různý barvy a ty rozdělený do jednotlivejch kamo polí.A u nich napsaný druh byrvy, nebo aspoň číslo FS XXXXXXX
http://www.super-hobby.cz/Academy-Lockh ... 30272.html" target="_blank
- ondrasadek
Co takhle Humbrol 147 light grey?
-
Zdeněk Rajn79
No, to asi ne. Na tom návodu co ti poslal Pojistovak od tý Gawy, tak tam je , že by to měla být nějaká Modro+šedivá :ugeek: