F-15C Eagle (1:72, ACADEMY) HOTOVO!
- ondrasadek
Re: F-15C Eagle (1:72, ACADEMY)
parááda pěkné. Teď jen přijít na to jak špinit aby to vypadalo hezky olejovkama mi to nějak moc nejde...
- ondrasadek
Ještě přemýšlím že fouknu tu brzdu do té první barvy.
-
Zdeněk Rajn79
Fajné
Ono záleží taky na tom, co chceš ušpinit, a jak moc ???? :geek: Co si asi tak představuješ?????ondrasadek píše: Teď jen přijít na to jak špinit aby to vypadalo hezky olejovkama mi to nějak moc nejde...
- ondrasadek
Já nevím stím patinováním němám nějak zkušenosti tak aby to vypadalo nějak reálně opotřebené..a když jsem zkoušel olejovky tak mi to prostě snima nešlo asi jsem na tohle nemehlo:D
-
Zdeněk Rajn79
Já jsem zjistil, že skoro všechno jde nastříkat normálně s pistolí. Jenom musíš mít hoooodně naředěnou barvu a zkoušet, zkoušet, zkoušet.
Ono je taky těžký ti poradit na otázku: aby to vypadalo nějak reálně opotřebené---- ééé ono je hodně drobností který se dělají každá třeba jiným odstínem- stylem, a až společně dají dohromady ten požadovaný efekt.
Duležitý v tvým případě je se zeptat konkrétně co chceš znázornit. Napiš co přesně! dej třeba i fotku!
Ono je taky těžký ti poradit na otázku: aby to vypadalo nějak reálně opotřebené---- ééé ono je hodně drobností který se dělají každá třeba jiným odstínem- stylem, a až společně dají dohromady ten požadovaný efekt.
Duležitý v tvým případě je se zeptat konkrétně co chceš znázornit. Napiš co přesně! dej třeba i fotku!
-
Zdeněk Rajn79
Myslíš třeba něco takovýho ? http://forum.modelarovo.cz/viewtopic.php?f=4&t=319" target="_blankondrasadek píše:ak aby to vypadalo nějak reálně opotřebené
Ondro nebuj, nejsi nemehlo, jenom málo zkoušíš a máš málo postavenejch modelů. Všechno je jenom o tom to prostě dělat. I ten největší mistr světa měl kdysi dávno strašně upatlaný letadla bez patinyondrasadek píše: asi jsem na tohle nemehlo:D
Hlavně klidek a zkoušej.
- ondrasadek
JoJo klidně i tak.... ale čím tedy dělat tu patinu? Mám si koupit nějakej ten přípravek?
- ondrasadek
tak to tady opráším. Nahozené dekály. Vrchní plocha už zalakována. Boky a spodek asi až dneska bude zalakován. Můj plán je dodělat F-15 a pak chci zavřít chinooka a začít zase taky na něm dělat.
Zde foto:)
Zde foto:)
Bacha, mám pocit, že mapa aljašky na horní hraně bude stříbřit, a že dekal nezalezl do spáry.
Pravda a zalité nýty musí zvítězit nad lží a preshadingem!!!
- ondrasadek
JoJo asi bude nevím prostě t obtisky mi nejdou. Mám tam přes 10 slabých vrstev sidoluxu ředěného 1:3 kde Kubrt radil nějakých 8-10 ale pořád to stříbří sice to ještě nemám zalakované ale pochybuju že to pomůže. JInak s tím zalejzáním do spár to je taky moje prokletí. Prostě nejde a nejde..
Matny lak to striebrenie nakoniec trochu stlmi.
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
- ondrasadek
No tak finišuju..
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš to hezký, ne že ne.
- ondrasadek
já nevím mě se to moc nelíbí:D ASi ještě udělám FODy musím najít nějaké foto,..
FOD nebo hadrový kryty. Jinak hezký, v kitníku mám D a E, akorát nevím co s těmi propadlinami na křídle...
Pravda a zalité nýty musí zvítězit nad lží a preshadingem!!!