Začínám loňskou novinkou od Kovozávodů Prostějov Spitfire Mk.Ib, Mk.IIb a MkVb. Model se staví dobře a pro moje účely je dostačující. Nic neřešim, jen to slepim. Obtisky jsem si pořídil od DK Decals, kde je spousta kamufláží, tak jich pár udělám. Moc znalostí ohledně našich letců nemám, tak prosím odborníky o shovívavost
Spitfire československých pilotů v RAF
-
Jan Pavlik
Spitfire československých pilotů v RAF
Zakládám si další sbírku krabičkových modelů Spitfire různých verzí používaných našimi piloty v RAF v měřítku 1/72.
Začínám loňskou novinkou od Kovozávodů Prostějov Spitfire Mk.Ib, Mk.IIb a MkVb. Model se staví dobře a pro moje účely je dostačující. Nic neřešim, jen to slepim. Obtisky jsem si pořídil od DK Decals, kde je spousta kamufláží, tak jich pár udělám. Moc znalostí ohledně našich letců nemám, tak prosím odborníky o shovívavost
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spitfire československých pilotů v RAF
Jak pokračuješ?.-))