Mustang Mk.III (1/72 KP)- Dokončeno offline štětcem
Eso S. Skalski
Mustang Mk.III (1/72 KP)- Dokončeno offline štětcem
Druhý kousek by byl Mustang polského esa Stanislawa Skalskiho, který se zapsal do historie jako jeden z nejúspěšnějších Poláků, který prošel bojem od Polska, Francií, Sev. Afrikou, Sicílií, Itálií, Evropou a Německem. Na jeho kontě bylo celkem 18 sestřelů. Bohužel si po válce prošel stejným osudem jako naši letci u nás. Měl tedy štěstí pouze v tom, že v roce 1956 byl propuštěn a rehabilitován a mohl sloužit opět v armádě.
Naposledy upravil(a) Speedy dne 01 úno 2024, 19:20, celkem upraveno 3 x.
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
Re: Mustang Mk.III (1/72 KP)
Jo pruhovanýho mustanga bych taky měl v plánu.. ale asi se na něj v příštím roce nedostane.. bo těch plánu mám nějak moc. 
Z těch britských mašin mi přijde v tý krabičce tenhle asi nejlepší. Ty ostatní jsou až moc barevný. Navíc je to zajímavej pilot.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké zajímavé pruhované Mustangy taky chystám.
Třeba teď dělám D Man O War
B mám v plánu tohoto:
https://www.scalemates.com/cs/kits/tami ... se--140729
Pěkný. Tak to se těším teda. 
Taky jsem říznul do Mustanga. Taková teoritecky snažší cesta než začínat tím Messengerem. 
No budu koukat..
No doufám, že bude na co.
Jinak tahle stavebnice je prostě pohodička. Asi nejlepší co kdy KP udělalo vůbec. Škoda těch chybějících závěsníků. Za to na mě tehdá Honza Polc vyhrožoval soudem, když jsem o tom napsal na MF.
Jinak tahle stavebnice je prostě pohodička. Asi nejlepší co kdy KP udělalo vůbec. Škoda těch chybějících závěsníků. Za to na mě tehdá Honza Polc vyhrožoval soudem, když jsem o tom napsal na MF.
- Olda Homola
Njn, Polc byl exot.
Béčkový Mustangy byly původně dělaný pro Brengun.
Béčkový Mustangy byly původně dělaný pro Brengun.
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

Jo, Petr koupil mastery, který byly dělaný z Revella a dalších stavebnic. Musel to stejně upravovat ten master. Pak mu stejný lidi co mu to prodali spolu s konkurencí dávali solidní hejt na MF a Nymburku, že to je okopírovaný. Bodání kudly do zad je skvělá vlastnost v modelářským průmyslu u nás. To byla fajn doba. 
Pěkně to valíš.
Závěsníky se daj naštěstí koupit jako doplněk. Prohrabu vrakoviště, jestli něco nenajdu.
Dejme tomu. Ten přechod křídla a trupu ještě zkusím trochu utlumit. Jinak napasovat kabinku tak aby ten zadek nebyl moc poznat je loterie. 
Nezastavujeme, jedeme z kopce.
Primer+bílá na invazní pruhy. Doufám, že ten prime mi pomůže v tom aby se ta bílá barva neloupala.
Primer+bílá na invazní pruhy. Doufám, že ten prime mi pomůže v tom aby se ta bílá barva neloupala.
- Olda Homola
Ses nějak rozjel 
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1