Dokončen jeden ze dvojice letounů slavných es. Jedním z nich byl Maj. Werner Mölders(později generál). Model se staví klasicky dobře. Akorát model udává sice verzi F-1, ale chybí tam ty znaky té verze, které jsem nedělal. Neřeším to, ale asi by to šlo udělat s menším úsilím a Evergreenama(který nemám). Samozřejmě s tím úplně 100% spokojenej nejsem, ale což.
Barvy Vallejo Air Luftwaffe.
Kamufláž: Bf-109F-1, Stab/JG51, Maj. Werner Mölders, Francie, prosinec 1940.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Jo, to je také cesta, ale já zvolím jednodušší, použijí kombinaci leptu a dané partie ze stavebnice brengun...nebo se k tomu dá použit i jiné stavebnice Eček, které tuto partii mají ok, třeba jednoho nejmenovaného výrobce..
Jj, na stavbu T využiji ICM a z brengunu použiji jen křídlo respektive jeho část, bl dle mě to bude méně pracnější, než to celé udělat z brengunu..navíc oboji "vychází" (nejraději bych napsal vyloženě oprasklé, ale nechci se hádat a bejt tahán po soudech, takže to nepíšu) z Tamiye stejně jako Emil u firmy jejiž jméno se nevyslovuje.