Fokker EIII 1/72 od Revellu
Fokker EIII 1/72 od Revellu
S modelařinou jsem začal nedávno a tohle je můj čtvrtej model. Jsem samouk takže rad za nej schytam kritiku, ale jeste radsi par rad 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fokker EIII 1/72 od Revellu
Za mně dobrý.-)
Jediné co mně bije do očí, jsou ty tlustý dráty výpletu.
( a panáček bez obličeje.-)))
Jediné co mně bije do očí, jsou ty tlustý dráty výpletu.
( a panáček bez obličeje.-)))
U mě dobrý
Pěknej mrňousek!
Jen pár drobností: Udetův Fokker byl verze E.I a neměl by mít ty černobílé segmety na kolech. Do budoucna si taky zapamatuj že drtivá většina chmelnic (letadel z WWI) neměla pneumatiky černé ale v barvě přírodního kaučuku. Tudíž takové šedorůžové. A jak podotkl kolega Pojišťovák, zjemni výplety
Jen pár drobností: Udetův Fokker byl verze E.I a neměl by mít ty černobílé segmety na kolech. Do budoucna si taky zapamatuj že drtivá většina chmelnic (letadel z WWI) neměla pneumatiky černé ale v barvě přírodního kaučuku. Tudíž takové šedorůžové. A jak podotkl kolega Pojišťovák, zjemni výplety
-
martinsticky
pááni začít modelařinou hned chmelnicemi tak to chce odvahu
ale nevím co jsi lepil předtím takže za mě dobrýý 
mám tolik temelínů že už nevím kdy je dostavím a jestli je vůbec postavím protože modelářský život je krátký
Moc diky za pripominky a az budu priste googlovat radsi se poradne kouknu co je to za typ ...
No a mimo něj mám postaveného spitfira a další stíhačky z WWII ale zachtělo se mi zkusit něco jiného