Spitfire LF Mk.IXe1/144 Vstupenkáč Eday
Spitfire LF Mk.IXe1/144 Vstupenkáč Eday
Pojal jsem tuto stavbu obyčejne jen tak pro radost ale musím uznat že toto měřítko není můj šálek čaje 
Re: Spitfire LF Mk.IXe1/144 Vstupenkáč Eday
Na fotce to vypadá debilně na živo lépe
-
Michael Skočil
Už hotovo
Já ho taky dostal, ale hned jsem ho věnoval kámošovi z klubu. Ta kabina je takováhle matná? Já si to ani neprohlížel, jen vím, že na jednadvacítku prodávali ještě masky a lepty.
Já ho taky dostal, ale hned jsem ho věnoval kámošovi z klubu. Ta kabina je takováhle matná? Já si to ani neprohlížel, jen vím, že na jednadvacítku prodávali ještě masky a lepty.
Najdete mne také zde:
https://plus.google.com/u/0/102352096821989087873/about
https://plus.google.com/u/0/102352096821989087873/about
Co sa stalo s kabinkou 
Zabudnite na dokonalosť, zoberte kus plastiku a vdýchnite mu život...
Kabina je ze vnitř natřená šedou barvou protože nemá v sobě kabinu na fotce to vypadá celkově hnusně ale naživo je to lepší
Asi všichni chápeme, jak je to malé, takže detaily, které na fotce bijí do očí, na živo asi vypadají lépe. Je tam pár drobností, jež to trochu srážejí, ale věřím, že ve skutečnosti vypadá lépe.
Jeden tachnický dotaz: tanhle Spit (předloha) byl stříknutý nějakou stříbřenkou či hliníkem a nebo byl v NMF?
Jeden tachnický dotaz: tanhle Spit (předloha) byl stříknutý nějakou stříbřenkou či hliníkem a nebo byl v NMF?
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Řešilo se to někde.. dle tehdejšího popisu byl stroj zbaven kamufláže, takže zůstal v nmf.
Zkrácený přepis jen.
Zkrácený přepis jen.
Letadla sice nějak nedělám, ale taky jsem ho dostal a koupil k němu ještě lepty. V nich je kompletní barevný interiér a podle mého velice detailní na toto měřítko.