Pepe, tohle jsem několikrát projížděl, teď mám ale ještě problém postavit dobře nerozbitý ero.-))
Ale i k vrakům se dopracuji někdy.-))
Michaeli, máš pravdu. To co se dalo patinovat v kuse na hrubém kokpitu v plastu se tady vůbec nechytá. Je to prostě všecko takové jemnější.-))
A díky za tip s palubkou, příště tam dám nějakou opěru. Na gynekologa si častěji hrát fakt nechci.
Tady jsou fotky:
Ať jsem dělal co jsem dělal, uplně košer mi to nesedělo.
Takže je krapet rozepřený trup vpředu a podložena jedna strana křídla skrz geometrii. Vypadá to hrozně, ale je to jen minutka navíc.
Zajímavé bylo (a to nevím jestli je to můj průser nebo stavebnice), že abych dostal střed centroplánu do středu trupu musle jsem na jedné straně přibrousit křídlo.
Je to vidět, je tam fuga. Ale zase díky kontrukci toho výlisku nebyl problém to pořádně prolít vteřiňákem a je to.
Teď mně čeká doladění spodku, jeho donýtování, obroušení nýtů a jejich dodělání na náběžce, trocha kosmetických úprav před surfem a bude se stříkat. Ale to si nechám najednou až s fokoušem.

- Ten spoj centroplán trupp se teď bude ladit.
Ještě dvě technické: na tmelení jsem použil býlý tmel na štětec od Gunze, foťák to strašně vytáhl.-))
A druhá: ano, nýty jsou křivý někde, ale dělám to od ruky a bez předkreslení abych se to naučil. Už je to lepší než ten první ale furt to holt není ono.-)
Někomu je shůry dáno, někdo si to musí vydřít.-))