A-1J Skyraider - tamka - 1:48
A-1J Skyraider - tamka - 1:48
Protože lenošení bylo dost, začal jsem ješte tohohle drobka, jako doplněk bude jen zoom od edy.V krabičce mi to ani nepřišlo, ale když jsem to vyštíp a dal vedle thunderbola tak jsem se divil jak je to veliký.Zatím jen trochu intriér.
Re: A-1J Skyraider - tamka - 1:48
Tak jsem se zase trochu posunul, fotky nejsou nic moc, ale něco málo je vidět.V interiéru je jen zoom od edů a dodělaný rám z olověného drátku, šachty jsem načel a dal tam trochu washe a až slepím křídla tak ještě dodrátkuju.Na motoru jsem začal s kabeláží a stříknul surfem.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, je to kus plastu.-))
(Máš zajímavé svorky.-)
(Máš zajímavé svorky.-)
tak jsem se zase po hrozně dlouhé době reinkarnoval a dostal k modelům a trochu oprášil prach z mých výtvorů.Zkusím metodu rozlišení panelů jinou barvou a jsem zvědav na výsledek...
Spodek vypadá celkem dobře.
Spodek vypadá celkem dobře.
je to fakt strasne velky ero. 
Tak další barvička, vše je freehand a budou se opravovat nedofouknutý místečka.Dneska jse dostal balíček od edíků, tak ho s velkým natěšením otevřu a hle, byl pro někoho jiného, expedice prohodila adresáty, takže telefon s dotyčným a po domluvě jsme si balíčky poslali sami
takže jsem se zasmál, ale je tam barvička na skaye tak musím čekat...
fotky naprd, z mobilu
fotky naprd, z mobilu
tak dneska dorazil správnej balíček a já budu moci pokračovat 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem zvědav.))
tak jsem to nějak dofoukal, ale nějak mi takeit udělal mapy na barvě a tak vymějšlím co s tím budu provádět ... 
Fajn, že se to povedlo opravit.
Hezký kousek.
Hezký kousek.
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, hned to vypadá lépe.-))
Tohle letadlo v týhle kamufláži se mi moc líbí, těšim se na výsledek.