Mig-31 Condor-1/72 ukrainská Tamiya

Builds in progress
jose

Mig-31 Condor-1/72 ukrainská Tamiya

Příspěvek od jose »

Před dokončením Su-27 jsem rozdělal další kousek,původně jsem si to chtěl patlalt tajně doma ale o tohle se prostě musím podělit.Po otevření krabice na mě vykouklo několik rámečků barvou a materiálem připomínající plastovou přepravku od cibule.
Přílohy
Krabice.jpg
Naposledy upravil(a) jose dne 20 led 2013, 14:58, celkem upraveno 1 x.
jose

Re: Mig-31 ICM-1/72 ukrainská Tamiya

Příspěvek od jose »

Rámečky jsou ,,čístě odstříknuty,, akorát občas někde něco přebývá a někde něco chybí ale človek nesmí být cimprlich a hledat nějakou (kousek plastiku)blechu,jinde má zase něco navíc.Velké dobrodružství bylo už dostat částí letadla (jsem přesvědčen,že to je letadlo ,zatím to má tvar něčeho co někdo vysekal sekerou) z rámečků.Potom co osekáte přebytečné otřepy sekerou,můžeme hoblíkem začít tvořit tvar.
Přílohy
Kousek chybí.jpg
kanon.jpg
křídla.jpg
palubní desky.jpg
SOP.jpg
motory 2.jpg
motory.jpg
jose

Re: Mig-31 Condor-1/72 ukrainská Tamiya

Příspěvek od jose »

Po vysekání trupů jsem je k sobě na zkoušku přiložil,no vlastně to nešlo. Tak, po necelých dvou hodinách broušení a příznávám,že trocha násilí tomu pomohla to už sedí,ne jde to dát k sobě, sedět to asi nebude nikdy.Ještě než zavřu trup musí se tam vlepit něco jako vnitřní strana podvozkové šachty.Pokud si někdo myslel,že to je brnkačka tak ano jenom kousek plastiku ve tvaru obdelníku.Za půl hoďky tam jeden už byl a mohl jsem začít brousit ten druhý.Protože, pokud nesedí jedem tak druhý taky ne aby člověk nevyšel ze cviku.
Přílohy
DSC_9813.jpg
DSC_9829.jpg
DSC_9831.jpg
jose

Příspěvek od jose »

Kokpit je opravdu náramný,vyhazovače tam jistě nejsou jen tak pro nic za nic ale pro nastavení ,,výšky sedadel,, Když už mám trup u sebe Tak jsem zkusil dopasovat,ne přiložit sání motorů k trupu.No kdo by čekal překvapení,že to bude pasovat tak bohužel je to 50 na 50.Na jedné straně to jakž takž sedí(schválně nepíšu pasuje,ono to totiž ....)ale musel jsem to nejenom brousit ale i lehce přiohnout,ovšem na druhé straně nikoliv,ale je pravdou,že jsem brousil jenom dvacet minut tak co bys chtěl lenochu,pěkně přitlač.
Přílohy
kokpit.jpg
DSC_9824.jpg
DSC_9812.jpg
jose

Příspěvek od jose »

Pokud vše půjde hladce ta za rok,dva bude hotovo a myslím,že to bude pěkná dvojka.
Přílohy
DSC_9827.jpg
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pojistovak »

Tak tuhle bitvu budu opravdu pozorně sledovat.-))
Není nad pořádné procvičení základních modelářských technik.-))
klimeji
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klimeji »

Mě zajímá, kdy tě to přestane bavit. Ale držím palce, ať to někam dotáhneš ;-)
Jirka Klimek, architekt :-)
jose

Příspěvek od jose »

Něco málo jsem udělal na pitu ale je to tak malé,že nato přestávám vidět.Na zadní část jsem se vyprdl a udělal to jen aby se neřeklo,stejně bude určitě zavřený a u přední části uvidím jak se mi to podaří spasovat,moc to nesedí.palubní desky musím udělat komplet nové neb ve stavebnici jsou na Mig-31 ale já se budu snažit o modernizovanou verzi BN.Jinak pokud by někdo narazil na foto modrá 51 tak bych byl vděčný za vložení,já prolezl kdeco a nic.
Přílohy
DSC_9855.jpg
DSC_9853.jpg
jose

Příspěvek od jose »

Lehký pokrok s pitem,ještě bude matný lak a drybrush.Palubní desky ještě musím předělat moc se mi to nezamlouvá. Foto snad o něco lepší než normálně. Ještětobudedlouhá cesta,navíc mám rozděláno další letadlo,až bude co fotit tak ho sem dám,zatím mám jen kokpit a po třetí ho přerývám,zatím má pracovní název "kachna".
Přílohy
DSC_9923.jpg
DSC_9930.jpg
DSC_9928.jpg
klimeji
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klimeji »

Vydrž!
Jirka Klimek, architekt :-)
jose

Příspěvek od jose »

Tak bojuju na více frontách,27 dekáluji,34 přerývám a MiG to je maso,plast se láme jenom na něj šáhnu naposled to odnesl čelní štítek a prostřední část kabiny,ta se rozpadla na tři kusy když jsem se pokoušel čiré díly vyleštit.Takže pokud by nekdo měl plonkovní kabinku nebo věděl kde ji sehnat tak napište nějak se domluvíme,novou se mi opravdu dělat(vytahova) nechce a ani jsem to nikdy nedělal. Jinak jsem poladil lechce sedák,ten původní ze stavebnice byl trochu mimo realitu ale do zadního pitu,který bude zavřený by mohl stačit. jak se to povedlo na foto.
Přílohy
DSC_0005.jpg
DSC_0008.jpg
DSC_0011.jpg
DSC_0010.jpg
DSC_0009.jpg
Pojistovak
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pojistovak »

Lehce? .-) Vžyt je to uplně jiny.-))