Spitfire Mk.VIII MTO – AZmodel 1/72
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spitfire Mk.VIII MTO – AZmodel 1/72
Pěkný kousek, jen mě praštilo do oka, že ten žlutý a červený pruh na levém křídle nejsou rovnoběžné. Nevím, proč mi to tak natáhlo zrak, když je to prkotina, navíc možná zkreslená fotkou nebo mýma očima 
Jirka Klimek, architekt 
můj stůl a moje zaměstnáníCH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi fotkou, v reálu jsem si ničeho nevšim.
Jo jo, spity jsou moc hezký.-)
Jo jo, spity jsou moc hezký.-)
- Peter Badár
Pekný kúsok Patrik. Do očí mi ale vbilo ten nezačistení vrtuľový list - predposledná fotka.
Tento rok:
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
Postavené modely: Grumann F6F-3 (1/72, Academy), Messerschmitt Bf 109 G-6/R-6/Trop (1/72, Italeri), Messerschmitt Me 163 (1/72, Academy)
Práve staviam: P-51D (1/72, Revell), Focke-Wulf Fw 190 D-9 (1/72, Airfix), Kawasaki Ki-61-I KAId (1/72, Hasegawa), Grumman TBF-1 (1/72, Academy)
„Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.“
Honoré de Balzac
Milujem ťa Rainbow Dash.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hm, je tam.-)
To je nevýhoda mých slepých očí, vůbec jsem to neviděl. Příště si dám bacha.
To je nevýhoda mých slepých očí, vůbec jsem to neviděl. Příště si dám bacha.
Na blogu som už Ti písal, že to máš pekné a že si zamenil výškovky...
Viem som asi hrozný a budeš ma nenávidieť, ale teraz som si všimol, že si pitotku nalepil do reflektoru. Tá pitotka má byť o kúsok ďalej, v tom štvorcovom panely.
Viem som asi hrozný a budeš ma nenávidieť, ale teraz som si všimol, že si pitotku nalepil do reflektoru. Tá pitotka má byť o kúsok ďalej, v tom štvorcovom panely.
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Úmysl, vysvětlím
Reflektory na osmičce byly, pak nebyla a zase byly. Když jsem začal, tak jsem si je připravil. Jenže pak zjistil, že na tomhle asi /opravdu asi/ nebyly. Na jedné straně to schoval dekál, na druhé jsem to "zamaskoval" takhle - Něco co by se dalo nazvat z nouze cnost.
Příště projedu SN abych si byl jistější jestli jo nebo ne. Zrovna koukám na různé fotky a je to takové jako všechno u spitfire. DOpátrat se těžko.
Reflektory na osmičce byly, pak nebyla a zase byly. Když jsem začal, tak jsem si je připravil. Jenže pak zjistil, že na tomhle asi /opravdu asi/ nebyly. Na jedné straně to schoval dekál, na druhé jsem to "zamaskoval" takhle - Něco co by se dalo nazvat z nouze cnost.
Příště projedu SN abych si byl jistější jestli jo nebo ne. Zrovna koukám na různé fotky a je to takové jako všechno u spitfire. DOpátrat se těžko.
No aj keď tam ten reflektor nebol, tak si to mal nalepiť o kúsok ďalej. Neviem ako je to u krídla osmičky od AZ, ale v krídle deviatky je tam dierka, kam to má ísť - na okraji tej štvorcovej krytky.
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!