Tak dokončil som stavbu Hueyho alebo "Freedom birda". Stavebnica bola easy kit od hobby boss ale vcelku fajn. Všetko pasovalo fajnovo.... Mohlo to byť aj lepšie ale robil som čo som mohol, chybičiek je tam spústa ale to asi bez toho nejde no.
Vypadá pěkně, ale ta mizerně začištěná rotorová hlava to docela sráží. Nechceš ji zkusit opravit?
Jinak se mi opravdu líbí.
Jirka Klimek,architekt
________________ Všechno, co píšu v příspěvcích, jsou mé názory, založené na vlastních zkušenostech a pohledu na věc. Můžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, ale to je tak všechno, co s tím naděláte.
CH.E.Winchester, M.A.S.H. píše:Je nezvratitelným nárokem každé lidské bytosti udělat ze sebe vola."
Já taky ne, jsem proste slepý.-)
Jinak moc zajímavý typ i kamufláž.
Asi bych trochu utlumil obtisky, zvlášť když jsi sem dal fotku, kde je vidět jak to MARINES bylo zašpiněný.
(stačí naředit barvu - já to dělám 95-98% ředidla a zbytek barva a jemně to tím stříknout. To sníží tu jásavost.)
Pokud je jednobarevná, tak dávám kamo, jinak takový mix z těch barev co jsou na kamufláži.
Tady by to mělo byt poznat: http://www.modelarovo.cz/spitfire-mk-vi ... model-172/" target="_blank
Podle te fotky bych se nebal ocas fouknou i nějakou tmavší, vypadá to na spaliny.. i když, raději natrenovat vedle a nechat na příště, dá se to tím pokazit.-(