dostal som sa na toto forum tak nahodne vdaka jednemu chalanovi ktorý mi pisal na facebooku aby som nahodil nieco s mojej tvorby....Vdaka "Šela Keníl"
lepim Americke a Europske kamiony v mierke 1/24 - 1/25 a sem tam aj nejake mensie mierky 1-35, s tej mam zatial len rozrobenu Tatru 111 od MMKlen tak s krabicky s malymi doplnkami.....
Moje modely niesu najkrajsie ani nebudu mat nikdy vitazne miesta na vystavach no som rad ze lepim a nieco take aj dokazem napriek svojmu handicapu...
mam 25 a som uz 5 rokov na invalidnom dochodku...som schizofrenik....
poviem Vam nieje to jednoduche zit s takou chorobou a to vsetko co je okolo nej Vam vobec nepridava na radosti alebo stasti v zivote....
kvoli chorobe mam skoro nefunkcnu lavu ruku a tak lepim modely vacsinou len jednou rukou a "zubami-nechtami"
nieje to jednoduche a casto krat mam chut vyhodit vsetko von balkonom a vykaslat sa nato....no nieje to take jednoduche, proste som sa k modelarstvu jaksi prilepil a neviem sa toho vzdat aj ked teraz nelepim kvoli dalsim zdravotnym problemom....
no dost bolo reci, presvedcte sa sami... lepit sa da len to nieje take 100% ako by malo bit....
prajem Vam aby Vas Vase modely tesili a robili Vam radost