Model je farbený syntetickými farbami Humbrol a lakovaný tiež so syntetickým lesklím lakom Revell.Tento model je môj prvy model,ktorý som farbil so striekaciou pištolou.Vrtulovy kužel sa podaril až na tretí pokus.Natiahnute lanko anteni je z monofilovej nite.Spári na kridlach,na vyškovkach na smerovke a na pohiblivych klapkach chladenia motora som zvyraznil temperkami.Pilot Lt.Theo Nibel 10/JG54 .Zhruba tolko k modelu.
Fw-190D9 Italeri 1:72
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fw-190D9 Italeri 1:72
První pistolka? nejdříve jsem myslel, že je to pořád štětcem, ty přechody mně zmátly.-)
A čo vam na tých prechodoch nesedí?Je to robene presne podla kamuflážného návodu od Italeri.Tak neviem.
Zdá se mi to nebo ty podvozkové nohy a podvěšená puma nejsou nabarvené? Jinak, cení se snaha o pokrok. Teď už jen s pistolkou cvičit a cvičit 
Petr Schickl, prostý lepič...
Samozrejme,že su nafarbene podvozkove nohy aj bomba.Len je to nafarbene svetlo šedou farbou.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsou moc ostré, němce vídám spíše stříkané od ruky a to vypadá jinak)Igor píše:A čo vam na tých prechodoch nesedí?Je to robene presne podla kamuflážného návodu od Italeri.Tak neviem.
A ja som naopak u nemcov videl tie prechody farieb ostre,u vačšiny strojov,alespon na krídlach určite.Preto som to aj tak robil .Ale asi každý mame na to iný názor.