Bristol Blenheim Mk.I OLD Models / Novo
Bristol Blenheim Mk.I OLD Models / Novo
Zalozim si chlivek s touto reinkarnaci Blenheima od OLD models.
Zatim prochazim weby a shanim podklady, kterych je pomalu. Dobry vykres jsem jeste nenasel. Vetsinou se vsude da najit popularnejsi verze Mk.IF s novou pridi. Na toho se starym sklenikem je toho malo. Nicmene se tim prokousavam a co nevidet se pustim do stavby. Nevim jeste jestli to pojmu tak zesiroka jako jsem pojal Beaufightera od Frog/Novo ale to se jeste uvidi v prubehu stavby.
Zatim prochazim weby a shanim podklady, kterych je pomalu. Dobry vykres jsem jeste nenasel. Vetsinou se vsude da najit popularnejsi verze Mk.IF s novou pridi. Na toho se starym sklenikem je toho malo. Nicmene se tim prokousavam a co nevidet se pustim do stavby. Nevim jeste jestli to pojmu tak zesiroka jako jsem pojal Beaufightera od Frog/Novo ale to se jeste uvidi v prubehu stavby.
Re: Bristol Blenheim Mk.I OLD Models / Novo
V niektorom zo starších čísiel REVI by mal byť článok o fínskych Blenheimoch a ak ma pamäť neklame, tak tam boli aj výkresy.
EDIT:
REVI č. 40 (10. 2001), str. 41 až 43 výkresy Blenheim Mk.I a II
EDIT:
REVI č. 40 (10. 2001), str. 41 až 43 výkresy Blenheim Mk.I a II
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
Super Jsou to opravdu v cislech 39 a 40. Jsou to sice finske stroje ale nejlepsi vykresy co mam. Diky moc.
Budem určite sledovať. Už máš vybratú konkrétnu mašinu?
To je se mnou hrozne tezky. Asi nejblize mam ted k te YX-N z krabicky pac ma ty kulomety pod brichem. Jeste prohledavam weby protoze bych mozna vic chtel bilo-cerne bricho ale tam jeste nevim. Puvodne jsem hledal 68. ale ti litali zrejme az na Mk.IF s cumakem. Kamuflaz je jeste otevrena vec. Nejdriv musim udelat kokpit a jiny ptakoviny a az pak se uvidi kamo. Podledni dobou jsem ale hrozne nerozhodny co se tohoto tyce.
Nechcem sa s tebou prieť, ale práve Mk.I s tou prídavnou vaňou so štyrmi guľometmi pod trupom je verzia Mk.IF (to "F" je ako fighter). Pokiaľ si myslel neskoršiu verziu so stupňovitou, nesymetrickou kabínou, to je verzia Mk.IV. 
No tak se mi jak koukam sam uz do toho podarilo samotnymu zamotat... 
Mám ho od Pavla Šipky jako přebal a je tam ta verze Mk.IF jak tady někdo psal. 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
No prave ja chci tu verzi IF od Pavla Stavet, ale jak na to koukam tak jsem uz z toho blaznil a spletl si IF s IV verzi...
Jeste teda nevim jestli bude cerna, protoze ta co maji OLD v kamo nekde ma a nekde nema orizle kokardy na trupu ale na fotkach ji ma minimalne dole splaclou. Taky mela radar, ale jeste jsem nejak nenarazil na to kde pak v tupu byl a kdo ho obsluhoval. Nicmene ted mam nejakou lenoru... 
Mk.If K7159 'YX-N', 54. OTU(Operational Training Unit), Church Fenton, září 1941. Původně dodán k 61. Squadron v Hemswell v lednu 1938 a u 54. OTU konec 1940 do září 1941.
A kdyby jsi nechtěl dělat angličana.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A nebo kdyby si chtel udelat více viď?.-))
Tak zatím jen maluju čárky na křídla místo tech tři co jsou ještě špatně. Ještě ale stejně buď opravovat i to namalovaný tužkou.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No koukám, s tím je desnýho crcání.-))
-
Michal Vyparina
Není pokud by jsi nepřerýval, nedorýval. Chlapce to očividně baví. 
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl