Pořád jsem nějak nepřišel na chuť doméně modelfun.eu
koukal jsem co by bylo v záloze a je to:
czechkit.cz
scalemodel.cz
kitforum.cz
Nechám vás hlasovat. Pro vás změna domény nic neznamená, vše se automaticky prehodí.
Je důležité to rozhodnout ted co nejdříve, než se forum začne nějak dávat ve známost.
kitforum.cz Navíc Modelfun se mlátí s jednou stránkou na RC a pak ještě jednou další. Kdybych to neměl uložené v prohlížeči, tak bych to nenašel přes google.(což je i dobře kvůli dementním lidem z Modelfora)
Na google je to čerstvé... to by bylo až časem, proto to řeším už ted rovnou.
A ano, modelfun.cz jsou rc veci.(
Kitforum.cz prozatím ve velkém vede tady i v jiných kanálech, takže to asi tak dopadne.-)
Tak bych se přikláněl ke Kitforum.cz )
ModelFum má stejnou zkratku jak ModelForum MF a když pak s klukama hovoříme nevíme na jaké vlně jsme
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Hlasujem za kitforum
Nevedel som, že existuje RC fórum modefun.cz, ale ďalším dôvodom k už uvedeným by som pridal, že "dementi z modelfóra" by si veľmi rýchlo našli posmešnú prezývku na toto fórum vzdoru - modelfuj...
Já bych tu radost z modelařiny dal do podtitulku.
Je fakt, že se to bije s MF. I když je to zase zase dobrý zastírací manévr. Chodím na MF
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“