Novinky/New/Neu
Re: Novinky/New/Neu
Skyshark má oproti H-75 x-násobně větší what if potenciál. Jenže to by ses, Oldo, nesměl furt držet tak u země 
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Olda se řídí heslem - lítej pomalu a nízko

- Olda Homola
To je úhel pohledu...Skyshark v roce 1938 to už není ani sci-fi,to je magořina
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Zapomněli jsem Zdeňku, že Olda zamrz v roce 1939

Nojo, je to vidět. 
- David Koktavý
Já si vždycky myslel, že what-if potenciál u modelu závisí na šarži matroše který konzumujete
Ale zrovna u toho Skysharka bych tipnul, že to bude lákadlo pro what if blázny, stejně tak jako jiné typy co zůstaly v malých sériích.
Každopádně pro nás technicky zaměřené bezfantazní modeláře by to mohla být lákavá změna jak v kitníku, tak i ve vitríně.
Jo a ten Hawk potěšil, já myslel že CP bude dělat 1/48 , nikoliv 72. Je se tedy na co těšit
Každopádně pro nás technicky zaměřené bezfantazní modeláře by to mohla být lákavá změna jak v kitníku, tak i ve vitríně.
Jo a ten Hawk potěšil, já myslel že CP bude dělat 1/48 , nikoliv 72. Je se tedy na co těšit
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
To až tak nééé, záleží jaké je mentální rozpoložení :
jasně projekty nebo malosériové stroje se hodí líp
jasně projekty nebo malosériové stroje se hodí líp
Poposednout, Jarku, poposednout. 
ArmaHobby PZL P.11c ve čtvrtce. Tentokrát edice Model Kit, obdoba eduardí Weekend edice. Dvě varianty označení.
Krabice má boční otevírání, ale uvnitř je kartónová vanička.
Výlisky na jednom rámečku.
Obtisky, lepty, štítek kabiny.
V posledním Newsletteru na červen https://www.specialhobby.net/2021/06/no ... 62021.html byla uvedeno, že CMK vydal konverzní sadu 1/72 pro průzkumné Hurricany, obsahuje dva typy kamer a sadu obtisků pro dva stroje v Royal blue s kokardami typu B a jeden v pouštní kamufláži se standardními znaky, u toho se použijí paví oka ze stavebnice a tou doporučenou je Hurricane od Arma Hobby.
Podrobnější informace a návod v pdf zde: https://www.specialhobby.eu/finalni-pro ... icane%20pr
Neodolal jsem, pro průzkumáky mám slabost.
Kamery jsou odlité naprosto čistě, obtisky mají bezchybný soutisk.
Jednoduchá konverze a zase jedno barevné oživení mezi běžně kamuflovanými stroji.
Podrobnější informace a návod v pdf zde: https://www.specialhobby.eu/finalni-pro ... icane%20pr
Neodolal jsem, pro průzkumáky mám slabost.
Kamery jsou odlité naprosto čistě, obtisky mají bezchybný soutisk.
Jednoduchá konverze a zase jedno barevné oživení mezi běžně kamuflovanými stroji.
- Olda Homola
Sice to není novinka (vydáno 2018), ale myslím, že stojí za zmínku.
La-15 od Mars Models v 1/72. Až do nedávna jsem o tom modelu neměl tušení, narazil jsem na něj náhodou. U nás k dostání nikde není, takže jsem objednal přes E-bay z Polska, vyšel o něco levněji jak přímo od výrobce z Ukrajiny.
Výlisky vypadají moc pěkně, obtisky takové typicky ruské (ale třeba budou v pohodě), masky i malé lepty jsou přiložené. Model se vyrábí i v měřítku 1/48, takže může udělat radost i čtvrtkařům.
Nemám to ničím podložené, ale výlisky mi strašně připomínají styl výlisků He-162 od Spec. Hobby (viz. fotky), takže tipuji stejnou líheň. Za kvalitu fotek se omlouvám, ale je to jen mobilem.
La-15 od Mars Models v 1/72. Až do nedávna jsem o tom modelu neměl tušení, narazil jsem na něj náhodou. U nás k dostání nikde není, takže jsem objednal přes E-bay z Polska, vyšel o něco levněji jak přímo od výrobce z Ukrajiny.
Výlisky vypadají moc pěkně, obtisky takové typicky ruské (ale třeba budou v pohodě), masky i malé lepty jsou přiložené. Model se vyrábí i v měřítku 1/48, takže může udělat radost i čtvrtkařům.
Nemám to ničím podložené, ale výlisky mi strašně připomínají styl výlisků He-162 od Spec. Hobby (viz. fotky), takže tipuji stejnou líheň. Za kvalitu fotek se omlouvám, ale je to jen mobilem.
-
Michal Vyparina
To bude ta stejná fabrika, kde na Ukrajině vyrábějí AMG, Dora, ...
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
- Olda Homola
joo,
tak to má velký potenciál k What ifu
tak to má velký potenciál k What ifu
2026:
1. Morane M.S.406C-1

1. Morane M.S.406C-1