Wildcat Mk.VI, Arma Hobby, 1/72-HOTOVO
- David Hényk
Re: Wildcat Mk.VI, Arma Hobby, 1/72
Ef čtverkaře trochu znevýhodňuje ta čelní přepážka, která na FM jde nalepit při zavřeném trupu. Každopádně se ti to Miloši pěkně rýsuje. Za chvilku abysme už začali přemýšlet co budeme lepit po Wildcatu 
O víkendu jsem se skoro do pracovny nedostal, takže kontaktní foto až dnes.
Jarku, ty pásy to je taková moje "úchylka" dávat je až nakonec. To samé platí i pro knipl. Vždy si říkám, že kdybych ještě něco chtěl upravovatm budu tak mít víc místa.
Obrousil jsem spoje a vyvrtal světla, mám v plánu je vyplnit pětiminutovým epoxidem a získat tím nějakej ten "ajčekr".
Cílem dnešní hodinky u stolu je nejprve narýt linku ve spoji trupu na spodku a onýtovat trup. Ideálně pak ještě nalepit křídla, snad to výjde.
Tak nahoď Davide, zatím to tady šlape a dokonce i Jarek má naději na dokončení:-), takového ho na MF neznám:-)
Jarku, ty pásy to je taková moje "úchylka" dávat je až nakonec. To samé platí i pro knipl. Vždy si říkám, že kdybych ještě něco chtěl upravovatm budu tak mít víc místa.
Obrousil jsem spoje a vyvrtal světla, mám v plánu je vyplnit pětiminutovým epoxidem a získat tím nějakej ten "ajčekr".
Cílem dnešní hodinky u stolu je nejprve narýt linku ve spoji trupu na spodku a onýtovat trup. Ideálně pak ještě nalepit křídla, snad to výjde.
Tak nahoď Davide, zatím to tady šlape a dokonce i Jarek má naději na dokončení:-), takového ho na MF neznám:-)
Hned po tom co jsem vzal do ruky rydlo a pásku jsem si všiml, že na "polském" výkrese nejsou světla. Na jiných výkresech jsou, tak jsem zvědavý jak je to doopravdy. Tak, či onak je tam nechám, aby to bylo hezký:-)
A také spáru, co tam nebyla. Pěkný výkres obou verzi dal Ujik do ostatních, myslím zeť strana 8.
Té spáře bych i věřil, nedovedu si představit jak by skládaly jednotlivé segmenty. Ale pro jistotu mrknu do knih.
- Víťa Výmola
Světla měly až "late" Wildcaty. Já třeba na F4F-4 je budu odstraňovat, ostatně nabádá mě k tomu i návod. U britských Mk.IV nevím, jak to bylo, ale to byly FM-2, že? Tak tam bych je spíš předpokládal.
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Díky Víťo
Spáru i světla jsem nakonec na fotce našel.
Slepil jsem křídla k trupu a krásně mi to sedlo a dokonce bez nějakých úprav sedla i geometrie. Do zítřka tedy bude dostetk času na proschnutí.
Budu tak mit čas věnovat se podvozku a motoru.
Vidím to tak, že do víkednu bude v surfu.
Spáru i světla jsem nakonec na fotce našel.
Slepil jsem křídla k trupu a krásně mi to sedlo a dokonce bez nějakých úprav sedla i geometrie. Do zítřka tedy bude dostetk času na proschnutí.
Budu tak mit čas věnovat se podvozku a motoru.
Vidím to tak, že do víkednu bude v surfu.
Parádní postup, Miloši.
Spára byla jen dole? Se přiznám, že jsem jí hledal i na fotkách a nenašel jsem nic průkazného.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak koukám, nakonec můžu být rád, že mi pracovní povinnosti nedovolily modelařit, Miloš tady mezitím vysekne krásný návod a já můžu opisovat.-)
Tak jsem pohledal fotky no Milošuv výkres na spáru sedí, ale počítám, že to Miloši asi v přední části za podvozkem opravovat nebudeš.
K té spáře ještě tolik Zdeňku.
Jarku, za podvozkem? Tam bude ještě nalepena taková ta kapka.
Jarku, za podvozkem? Tam bude ještě nalepena taková ta kapka.
Dnešní večerní hodinku jsem věnoval motoru. Po dlouhé době jsem natáhnul i kabeláž.
Vnitřek motorového krytu nabádá návod nabarvit na černo, což s mi nezdá a nebylo by to ani hezké, tak to stříknu interiérovou zelenou.
Vnitřek motorového krytu nabádá návod nabarvit na černo, což s mi nezdá a nebylo by to ani hezké, tak to stříknu interiérovou zelenou.
Koukni na vykres, který jsi tu přiložil nebo fotku co jsem tu vložil. Tam je dobře vidět, že ještě dva segmenty za kapkou není spara ve středu, ale je tam dvojlinka.
- Víťa Výmola
To je, počkej do zítra, já mám někde rozbor, co by tam mělo být. Nebo je to v odkazu, co jsem dával v obecné diskuzi.
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)