Wildcat Mk.VI, Arma Hobby, 1/72-HOTOVO
Re: Wildcat Mk.VI, Arma Hobby, 1/72
Díky předem Víťo, zatím jsem nic nenastříkal.
Dnes práce na podvozku, neodvážil jsem toho "ježka v kleci" nalepit předem, takže barva a budu instalovat až nakonec.
Dnes práce na podvozku, neodvážil jsem toho "ježka v kleci" nalepit předem, takže barva a budu instalovat až nakonec.
- David Hényk
Dobře jsi udělal Miloši, já to polepil do sebe a pak pěkně sakroval při natírání těch černých částí podvozku. Není to nemožný, ale rozhodně to není jednoduchý a dostat se štětcem všude, občas vyžaduje hodně trpělivosti. Pěkně jsi odrátkoval motor 
Díky za motor Davide:-)
Už se těším až si ho udělám příště z toho lepšího balení. Plechy tomu dodají přeci jen profesionálnější vzhled.
Slíbil jsem, že do konce týdne bude v surfu a to se mi nepodařilo, měl jsem víkend plný oslav a rodinného štěstí.
A tak jsem alespoň nalepil přepážku, waschnul motor a stříknul kryt. Pro správné usazení krytu stačilo jen střihnout ty dva dzinziky na přepážce a sedl hezky. Mám pocit, že měl někdo s usazením problémy.
Surf tedy příští týden.
Už se těším až si ho udělám příště z toho lepšího balení. Plechy tomu dodají přeci jen profesionálnější vzhled.
Slíbil jsem, že do konce týdne bude v surfu a to se mi nepodařilo, měl jsem víkend plný oslav a rodinného štěstí.
A tak jsem alespoň nalepil přepážku, waschnul motor a stříknul kryt. Pro správné usazení krytu stačilo jen střihnout ty dva dzinziky na přepážce a sedl hezky. Mám pocit, že měl někdo s usazením problémy.
Surf tedy příští týden.
Jestli myslíš mě, tak dzindzikami to nebylo, aby tam nebyla mezera mezi krytem a trupem.
Pěkná práce, Miloši.
Co se motoru týká, tak podle mého drátky vypadají lépe jak ploché lepty.
- David Hényk
Určitě vypadají, ke všemu Arma je má fakt hodně tenoučký, což je asi fajn, ale i v Tamka brýlích jsem je hledal a na motoru skoro nejsou vidět. Ale detail je to pěknej.
Také beru zpět ten kryt motoru. Finální lícování odhalilo, že je přeci jen ta spára věrší než by měla být. Já jsem na válce vůbec nesahal, ale před finálním přilepením jsem ubral skalpelem materiál na trnu na motorové přepážce (na který se lepí motor) a samotný motor se tím dostal víc dozadu. Pak to sedlo opravdu hezky.
Paráda, ty drátky to hezky oživily... asi bych už měl přestat byt línej a taky drátkovát. 
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To musím zkusit, já teda taky nešahal na válce, ale naopak jsem brousil zevnitř kryt, hlavně v místě kde jsou ty pomocné plošky pro spojení.Miloš V píše: ↑17 led 2022, 19:59 Také beru zpět ten kryt motoru. Finální lícování odhalilo, že je přeci jen ta spára věrší než by měla být. Já jsem na válce vůbec nesahal, ale před finálním přilepením jsem ubral skalpelem materiál na trnu na motorové přepážce (na který se lepí motor) a samotný motor se tím dostal víc dozadu. Pak to sedlo opravdu hezky.
Jen mám pocit že tomu furt něco chybí. Tak zkusím tohle.-)
Já dnes jen tuning zaměřovače, barvení vrtule a koleček.
Zaměřovač byl podle fotek jakoby povytažen ven z krytu palubní desky. Snažil jsem se vytvořit i jakousi konstrukci.
Chtěl bych ještě dnes osadit čelní štítek.
Zaměřovač byl podle fotek jakoby povytažen ven z krytu palubní desky. Snažil jsem se vytvořit i jakousi konstrukci.
Chtěl bych ještě dnes osadit čelní štítek.
Šikovný, já byl rád, že jsem vyměnil to skličko.
Dnešní chvilku v pracovně jsem využil k zamaskování kabinky, nalepení ostruhového kolečka a pilotní prostor jsem vyplnil molitanem.
Pokud se ještě urvu, tak bych chtěl stříknout surf.
Teď jsem si uvědomil, že se dnes řešilo jestli narýt či nenarýt spáru za kabinou. To bych jetě mohl taky zvládnout.
Pokud se ještě urvu, tak bych chtěl stříknout surf.
Teď jsem si uvědomil, že se dnes řešilo jestli narýt či nenarýt spáru za kabinou. To bych jetě mohl taky zvládnout.
-
Pojistovak
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ztrácím se, kterou spáru?))
- Olda Homola
řekl bych, že Miloš myslí spáru na hřbetu v místě, kde byla dvířka do schránky pro člun,
řešilo se to tady:
viewtopic.php?t=2195&p=20868#p20868
řešilo se to tady:
viewtopic.php?t=2195&p=20868#p20868
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
- David Hényk
A nedošlo se k tomu, že FM-2 (a pozdější verze celkově) to tam neměla a člun se řešil tím podprdelníkem na sedačce?