1/72, FM-2, Arma Hobby HOTOVO
- David Koktavý
Re: 1/72, FM-2, Arma Hobby
Ten čtyřlístkový Wildcat je hezký a láká mne. S tím hypersolem je to to samé jako s ohněm. Dobrý sluha ale špatný rádce, nebo jak se to říká 
Špatný šéf..
Ale spíš asi je možné, že tam byla vada laku, bo jako jediný obtisk po aplikaci hypersolu zkrabatěl.
Ale spíš asi je možné, že tam byla vada laku, bo jako jediný obtisk po aplikaci hypersolu zkrabatěl.
- David Koktavý
Tahle rantlíková nákaza se mi vážně začíná moc líbit. Kdo nemá opravený rantlík jako by neměl správného Wildcata
K těm vodičkám, mám Mr. Softer a Hypersol. Softer na tyhle dekály moc nepůsobí a Hypersol není optimální. Celý obtisk jsem přejel zředěnou směsí hypersolu a softeru. Hypersol opatrně pouze na místa kam jsem potřeboval aby zalezl dekál do rytí. Na některých místech to opravdu mělo tendenci dopadnout tak jak u Tebe. Nějaké stopy zůstaly, není to sice ono, ale na druhou stranu nic co bych musel pracně opravovat. Už mám v plánu pořídit vodičky od Tamiye jako další alternativu. Tohle není holt ono...
P.S. Abych upřesnil ten problém, Hypersol nepůsobí tak jak očekávám, že dekál po vyschnutí přes noc vypne a nezanechá stopy jako obvykle.
K těm vodičkám, mám Mr. Softer a Hypersol. Softer na tyhle dekály moc nepůsobí a Hypersol není optimální. Celý obtisk jsem přejel zředěnou směsí hypersolu a softeru. Hypersol opatrně pouze na místa kam jsem potřeboval aby zalezl dekál do rytí. Na některých místech to opravdu mělo tendenci dopadnout tak jak u Tebe. Nějaké stopy zůstaly, není to sice ono, ale na druhou stranu nic co bych musel pracně opravovat. Už mám v plánu pořídit vodičky od Tamiye jako další alternativu. Tohle není holt ono...
P.S. Abych upřesnil ten problém, Hypersol nepůsobí tak jak očekávám, že dekál po vyschnutí přes noc vypne a nezanechá stopy jako obvykle.
No mě vodičky od tamiye přijdou že nefungujou.. zkoušel sem i sduperstrong.
No dva dny sem na to nešah bo horečky a arbeit (výborná kombinace na otestováni výdrže), takže je čas opět zahýbat kurzy Oldovy sázkové kanceláře
.
Inspirován Milošem, jsem také odvrtal světla semaforu. Zasklení jsem vytvořil pomoci lepidla Testors a to i předních části kapek pozičních světel a udělal nové koncové světlo..i když to bylo bíle a ne čiré mám pocit. Akorát ty kapky semaforu jsem udělal moc vystouple, holt se člověk učí.
Semafor vypadá pěkně. 
Rozbíjím bank Oldovy sázkový kanceláře, která ještě ani nezačala fungovat.
- Olda Homola
Re: 1/72, FM-2, Arma Hobby HOTOVO
inu, pěkné, věru!
P.S: to jsi udělal schválně
P.S: to jsi udělal schválně
2026:
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
1. Morane M.S.406C-1

MAGA! Make America Go Away!!
-
Jan Pavlik
Výborně.... 
Má to fajné, syčák. 
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Není možné

-
Roman“Travis”Henych
Gratuluji k dokončení. Moc se ti povedl!