Jde to a neshořelo to...
Avia CS-199, 1/72 Eduard+AZ
Avia CS-199, 1/72 Eduard+AZ
Pokusil jsem se zkřížit nového cvičného Mezka od Edy s hranatým překrazem z G-12 od AZ.
Jde to a neshořelo to...
Jde to a neshořelo to...
Roman Randalf Kresta
Produkce 2022: 3x Wildcat, CS-199
Re: Avia CS-199, 1/72 Eduard+AZ
To ale vypadá moc pěkně.
Jen co jsi dělal s kokardami, vypadají jak odfouklé?
Ty jsou co dům dal, nesedne to ani s hypersolem, asi je shodím a znovu...
Roman Randalf Kresta
Nevím, jestli by tohle trochu nepomohlo. Jsou tam i jiné repliky na archaické stavebnice, případně na holé výlisky.
https://www.hobbyshop.cz/shop/cs/1-72-o ... btisk.html
Ale u Edy stejně budou originální.
Když kdysi začal nejprve z místních výrobců Propagteam nahrazovat OTK Hradíšťko, bylo to fajn, konečně to k něčemu vypadalo. Třeba zrovna na dvojmístné Mezky od nich tu aršík ještě mám a použiju. Ale když vidím některé dnešní počítačové obtisky a ještě s posunutým tiskem oproti bílému podkladu, jsem docela rád, že jsem za ty roky "nakřečkoval" několik kilo obtisků co nešilhají.
Fakt jsem je před nedávnem zkusil ze srandy zvážit, 4,5 kila. Znáte to: co váží jedna knížka? Skoro nic, ale metr?
A dnes se k Overtreesům, nebo jak si tuhle kategorii výrobci různě nazývají, zásoby obtisků opravdu hodí.

https://www.hobbyshop.cz/shop/cs/1-72-o ... btisk.html
Ale u Edy stejně budou originální.
Když kdysi začal nejprve z místních výrobců Propagteam nahrazovat OTK Hradíšťko, bylo to fajn, konečně to k něčemu vypadalo. Třeba zrovna na dvojmístné Mezky od nich tu aršík ještě mám a použiju. Ale když vidím některé dnešní počítačové obtisky a ještě s posunutým tiskem oproti bílému podkladu, jsem docela rád, že jsem za ty roky "nakřečkoval" několik kilo obtisků co nešilhají.
Fakt jsem je před nedávnem zkusil ze srandy zvážit, 4,5 kila. Znáte to: co váží jedna knížka? Skoro nic, ale metr?
A dnes se k Overtreesům, nebo jak si tuhle kategorii výrobci různě nazývají, zásoby obtisků opravdu hodí.
Ale dvojsic Mezek opravdu pěkný, až na ten detailík opravy si zasloužící.