Vrátil jsem se k Alfajetovi a začal dekálovat. Ovšem polovinu času jsem strávil řešením patálií

Tou první byly nějaké nevyhovující dekály, které jsem nahradil. Viz. foto. Je to stejná technologie jakou tiskne i Eduard. Opravdu musím znovu opakovat, že taková technologie nepatří do našeho oboru "palstikové modelářství" ale pořád mne nikdo neposlouchá
Takže tyto popisky, stejně jako znaky a chodníčky jsem nahradil z aršíku Berna dekals. Ty také nejsou ideální, ale použitelné.
Další věcí je záhada trikolory na SOP. Chráněná dílna opět nezklamala a ačkoliv schema v návodu je správné a v souladu s předlohou, tak bohužel někde nastala chyba která zůstala lichá a tedy nebyla vyrušena jinou chybou
Záhadou ovšem je, že Francouzi mají standardně na SOP červenou vždy vzadu. Alfajety s touto výroční kamufláží jsou dva a oba mají skutečně na pravé straně červenou vepředu ve směru letu.
Nakonec se mi to povedlo všechno nějak nasázet. Modré terče ve znacích jsou stříkané přes šablonu na dekál, kvůli odstínu modré. Bohužel na levé straně se mi nějak pohnul znak a vychází o skoro 1mm výše na trupu. V podstatě by měl být zarovnán na střed s nápisem "Armee..." . Díky zakřivení trupu v těch místech mne to kupodivu vážě irituje a hodlám to tedy přestříkat a nalepit nový náhradní dekál