P-47D (Tamiya 1/72)
Re: P-47D (Tamiya 1/72)
Dneska jen nabarvení drátků v šachtě a zamaskování šachet, kokpitu a motoru. Zítra snad už barvičky.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Super
Ale nevím nevím, jestli to do soboty ráno dáš

Ale nevím nevím, jestli to do soboty ráno dáš
Do soboty do rána to dám v pohodě. Akorát nevím, do které... 
No paráda Ujíku, pekne rýchly postup. Za pár dní skoro hotový model. Musel som sa pozrieť na prvý prvý príspevok, či to nie je náhodou Fildov chlievik
Za tie nádrže - nemáš za čo.
Inak teraz ti napíšem niečo, čo som pravidelne hovorieval ako poznámku, po prečítaní rozdelenia a denného rozkazu na vojne, keď sa spomínalo moje priezvisko skloňované (napr. odesílám vojína Nagyho, atď.). Vždy keď potom na konci veliaci dal otázku - "Máte k tomu někdo něco?", tak som sa prihlásil, vystúpil pred jednotku a zarecitoval:
"Cudzojazyčné mená sa skloňujú podľa výslovnosti, čiže Nagy, Nagye, Nagyovi, Nagye, Nagyi, Nagyovi, Nagyem. Ďakujem!" a zaradil som sa. Veliaci len mávol rukou, lebo už si na to zvykol
Pri najbližšej príležitosti sa to zase zopakovalo
Za tie nádrže - nemáš za čo.
Inak teraz ti napíšem niečo, čo som pravidelne hovorieval ako poznámku, po prečítaní rozdelenia a denného rozkazu na vojne, keď sa spomínalo moje priezvisko skloňované (napr. odesílám vojína Nagyho, atď.). Vždy keď potom na konci veliaci dal otázku - "Máte k tomu někdo něco?", tak som sa prihlásil, vystúpil pred jednotku a zarecitoval:
"Cudzojazyčné mená sa skloňujú podľa výslovnosti, čiže Nagy, Nagye, Nagyovi, Nagye, Nagyi, Nagyovi, Nagyem. Ďakujem!" a zaradil som sa. Veliaci len mávol rukou, lebo už si na to zvykol
Pri najbližšej príležitosti sa to zase zopakovalo
Pozor na neschopných - sú schopní všetkého!
Sem to trubka. 
Kdo to má ty Maďarský jména skloňovat a vyslovovat?
(Nic ve zlém)
Tak si dám nucenou pauzičku, zřejmě mi po letech praskla tryska a bublá mi barva do nádobky. Takže objednána náhradní tryska s jehlou a uvidíme, jak to rychle přijde.
- Skřivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nasere, zrovna když jsi na vlně, asi budeš muset zase vytáhnout nějakou novou stavebnici

Nesere, vezmu si Fildovýho Sparmaxe a jedem. Přece si nebudu špinit od barvy ty druhý dvě Iwaty co mám na stříbrnou a lak.
Sem jen chtěl vědět, jestli mě někdo polituje.
Sem jen chtěl vědět, jestli mě někdo polituje.
Hade
A člověk by za něj i tu slzu uronil.

-
Michal Vyparina
Zdendo,
nemáš bordel v trysce nebo v na jehle?
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Přední těsnění. Buď špinavý nebo prasklý nebo vychozený. To musím vědět i když jsem to neviděl ne? 
"Lepím z krabičky a vůbec se za to nestydím."
V Iwatě žádný těsnění není. 
- David Koktavý
Pěkný P-47
Jen čistě pro moji zvědavost. Jak se to dělá, prasknout trysku u Iwaty? Používám ji už cca 1,5 roku, tak atˇ vím kdy to přijde.
Jen čistě pro moji zvědavost. Jak se to dělá, prasknout trysku u Iwaty? Používám ji už cca 1,5 roku, tak atˇ vím kdy to přijde.