Musel jsem vybrat něco malého a skladného na patlák abych to převezl v batohu. Myslel jsem, že to bude jednodušší stavebnice, ale moc tam neseděl ten čumák. Naštěstí se tam nemusí dávat závaží.
Kamufláž teprve vymýšlím.
Přílohy
Naposledy upravil(a) Speedy dne 05 úno 2023, 12:35, celkem upraveno 1 x.
On to byl pouze papírový projekt o kterém nikdo nevěděl až do roku 2017, když se objevily jeho původní nákresy. Parametry nejsou známy kromě startovací pozice, výzbroje a motoru. Původně ten stroj měl být nejspíše hlavně jako platforma pro řízené(a i neřízené) střely vzduch-vzduch. Ten způsob podvozku a naklonění letadla mi přijde jako myšlenka o co nejkratší možný start. Přistání by muselo být pouze na dva body až do doby, kdy ocas spadl na zem. Pilot by v tom případě potom musel co nejdříve zastavit, jelikož rolování po zemi by nebylo možný a musel by být odtažený na stojánku. Myslím si, že myšlenka aby to bylo použitý jako noční stíhač je absolutní utopie.
Njn, kdyby to bylo moje starší Já, tak už to mám slepené, ale já už jedu pohodu. Radši se nehonit a aby mě to bavilo a nějak rozumně to vypadalo. Dříve jsem ty modely flákal.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Super.
Že by nějaký český poválečný prototyp
Už to vidím Aero 607
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Daniel Křivánek Na modelech mám drobné nedostatky, které oborníky dráždí, ale laik si jich ani nevšimne. „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“